16 hozzászólás a “Behajtottak” bejegyzéshez

 1. Legjobb moziélményem volt idén, a többit majd a kibeszélő alatt. :)
  A poszter nekem is nagyon tetszik.

 2. Nem rossz poszter, de az, amikor csillag kompozicioban vannak a szereplok, az szamomra minden idok legjobbjai kozott van.

 3. Nekem nagyon tetszik ez a poszter. Kellemes a színvilága, jó ránézni. Jó az elrendezés. Még a cím sem zavar, hogy akkora, valahogy minden működik rajta. Remek munka!

 4. Hétfőn megyek az eredeti nyelvű verzióra.Aki látta már attól kérdezném,hogy a szinkron milyen lett?Lehet,hogy magyarul is megnézem majd mint az Aquamant.

 5. Sajnos jövőhét szombat nálam :'(. Idő mire összerántok egy (suicide) squadot erre a filmre.

 6. Piemaker: Nagyon eltalálták a magyar hangot minden figurához, teljesen jó a szinkron.

 7. Most jöttem a moziból, vegyesek az érzéseim, a kritikák által ajnározott szintet messze nem hozta, de az átlagnál jobb volt, nem bántam meg.

 8. Idei legjobb mozifilm eddig, nekem nagyon adta. Ismét bebizonyosodott, hogy Robbie olyan tökéletes kaszting HQ szerepére, mint Cavill Superman-re.

 9. megnéztem. másodszor is sorban álltam a pofonért. önként. engem annyira idegesít ez a Harley Quinn lány, hogy azt elmondani nem tudom. Színészmesterség szempontjából nálam pont a katarzis ellentéte. A Jared Leto Joker-étől lúdbőrözött így a hátam. Vagy már túl öreg vagyok és ez a film nagyon nagyon fiataloknak való.

 10. Nem tudok egyszerűen rosszat mondani. Annyira érezhető, hogy egy “marveles” rendezte a DC filmet.

 11. Kifejezetten jó a film, de a Harley Quinn jelenetek messze a leggyengébbek. Egészen kizökkentettek a filmből. Szerencsére a többi nagyon rendben volt. Tessék megnézni :)

 12. Ilyen amikor egy ember elhiteti magáról, hogy zseni, aztán szabadkezet kap.
  Ritka rossz és vontatott élményben volt részem, amit bőven el lehetett volna mondani 90 percben is, ha nincs a rendező egója.

 13. Pár szem mogyoróval állagjavított de közel ugyan az a szar darab. Ez a Margot Robbie álltal hozott Harley karakter sokadszorra sem több ízléstelen ,idegesítő ripacskodásnál. Leto jokerének női megfelelője. Sebaj… Jön fekete Ádám ,a villám komplett multiverzumával készen arra ,hogy a Tim Burton féle batmant is meggyalázza…Aquamen és az elveszett birodalom vécépucolóival ,shazammal és tucatnyi permutációjával. Olyan ez mint itthon 20 éve a barátok közt emberek torkán való leerőltetése. Menni fog az csak eeeeeröltetni kell és elfogadják. Sőt imádni.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.