He’s All That-előzetes

Borulok. Ilyen hangosan rég röhögtem egy film előzetesén, mint ezen. Szóval a She’s All That (A csaj nem jár egyedül) története ugye az volt, hogy egy pasi az iskola nerd lányából (Rachael Leigh Cook) bombázót csinál a bálra. A “folytatásban” az akkori főszereplő már anyuka, és a lánya pont ebbe keveredik: az iskola fotós nerdjét kell kikupálnia. Na most ez a srác az iskola nerdje, akivel egy csaj sem akar lógni, mert EWWWWW:

Az egyenlőség jegyében ideje a középiskolás srácokat is összeroppantani, úgyis terjed a testkép zavar már közöttük is. Tudom, csak egy laza limonádé az egész, túl komolyan vettem ezen poszt erejéig.

15 hozzászólás a “He’s All That-előzetes” bejegyzéshez

 1. Minden suliban a legdurvább nerd srác ennyire ki van gyúrva, mert hát a kockának kockás has dukál. Nem tudom, hogy kinek készítették ezt a filmet, de én már most várom, hogy a trailer kitörlődjön az emlékezetemből. Az eredeti film egy valamennyire szerethető romantikus limonádé volt, de ez már ennyi alapján atomcsapás az agynak.

 2. végülis a neveletlen hercegnőben sem lehetett elhinni, hogy Hathaway csúnya csaj:D Nem tudom, mi csinálnak a netflixnél, hogy lassan az összes filmjük olyan lelketlen műanyag f.snak tűnik, mintha robotok forgatták volna le és mintha a filmekben megjelenő emberek is csak embernek látszó robotok lennének:D

  A régi laza limonádé volt (Paul Walker hogy nézett már ki benne:D mindig meglepődöm ha szembe jön), ez tényleg csak csapás az agynak

 3. Azért akkor lenne egész ez a film ha Freddie Prize jr. is feltűnne benne mint a csaj apukája :D

  Kiscsávó addig nem esett le hogy a karate kid sorozat (Cobra Kai) főszereplője amíg le nem vágták a haját :D

  Még a végén befut a kis nyálgép :D

  De hogy a trailer illetve amit sugall is jellemezzem, az “első” rész 99 körül nagy zsáner volt a tini vígjáték, egy kis romantikás beütéssel de volt helyük, és némi valóság érzetük.

  Ennek ahogy előttem is mondták egyszernézős felejthető full müanyag érzete van. És az sem egyértelmű hogy melyik korosztálynak szánják?
  A 30-50 akiknek mondjuk tetszett a 99es (mert akkor ez szerintem nem jött be).

  Vagy a mostani 15-30as korosztálynak mert kb azt érzem hogy két szék közé esett.

 4. bobjay
  Ja, én is erre gondoltam… legalább lehetett volna az, hogy mittudomén az elején még kicsit vézna, aztán rágyúr (nem ész nélkül), meg ilyesmi. De ez így már kapásból annyira röhej… :D

 5. Ez is paródia lesz? Mert ránézésre kb. annyi dolga lesz a csajnak ezzel a kockával, mint a Már megint egy dilis amcsi filmben.

 6. Tavaly néztem újra A csaj nem jár egyedült. Emlékeztem a sztorira, de meglepően tapasztaltam, hogy még mindig mennnyire szórakoztató, vicces, nem bántóan bugyuta és tök szerethetők a szereplők benne. Ez ennek a filmnek, ha már részben sikerül, nyert ügy, de van egy érzésem…

 7. Akkor tulajdonképpen elvitte egy fodrászhoz ha jól értem ugye? Ezt ki ember fia fogja megnézni?

 8. Azt nem is díjazzátok, hogy a fiatal csávóka, aki elvileg antiszociális és nem ad a külsőségekre, azontúl hogy szálkásan kigyúrt és kockahasú, alapból olyan kis fénylő gyantázott mellkassal rendelkezik, mint egy műanyag Ken baba? Számomra már ez riasztó egy filmben, nagyobb taszítóhatású mint egy frissen epilált Tarzan a dzsungelben. A brechti Verfremdungseffekt bekapcs. Ezek nem férfiak. És khm, inkább félmeztelen nőket mutassanak végre a trailerekben a nemi egyenlőség nevében. :)

 9. dommage: “s khm, inkább félmeztelen nőket mutassanak végre a trailerekben” de akkor természetesen szőrös hónaljjal! mármint a logikádat követve.

 10. human: tőlem jöhet, remek ötlet. :) Végre kis egzotikum. :))
  Ps: ezt úgy lehet még fokozni, ha a nők be is festik a hónaljszőrüket valami élénk színre.
  Ps2: jó étvágyat a vacsorához, de remélem ettél már. ;)

  Hogy ne legyen off topic a posztom: nézd meg a csávónál és a főszereplő lánynál is milyen műorr van. Ezt hollywoodban “nose job”-nak hivják (keress erre a youtube-on: nose job + hollywood stars, ha érdekel). Ezért is rúg ki annyira a lóláb. Már ilyen fiatalon plasztikáztatják magukat? Nem a plasztikműtétek ellen vagyok per se, elvégre ez mindenkinek saját dolga, csak rossz látni, hogy minden ilyen filmből süt már ez a jellegzetes mesterséges sablonos szépségideál.

 11. Szegény srácnak nagyon nehéz lehetett összezárnia a száját, szinte egyszer sem sikerült neki. :D

Leave a Reply

Your email address will not be published.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.