Új posztereken a Shang-Chi

Sőt, még egy “ígykészült” videó is van. Itt semmiféle Disney+ dolgot nem emlegetnek már, szóval moziban nézhetjük csak az MCU következő generációját.

8 hozzászólás a “Új posztereken a Shang-Chi” bejegyzéshez

  1. Van egy titkos teoriam, hogy azert let ez a ficko a foszereplo, mert emlekeztet kicsit Hszi Csin-ping-re. Ezzel akarja a Disney a Mici Mackot jovatenni es ha lehet akkor mar bevagodni

  2. Én bukás szagot érzek ezzel kapcsolatban, “nyugaton” nem érzem a hypeot kicsit sem körülötte, keleten meg ha jól tudom (és simán lehet hogy tévedek, javítsatok ki) annyira nem megy az MCU, a Star Warssal, Mulannal is bukott a Disney már nagyot ott.

  3. 2. Lehet benne valami, ugyanis ilyen félre-castingolást még az életbe nem láttam.

  4. Az Özvegy jó volt, vártam is, de ez az első MCU film, ami kissé hidegen hagy. Bár Förtelem is benne lesz, de az sosem jó ha az ő újbóli felbukkanása jobban izgat, mint a címszereplő sztorija. Persze megnézzük, de ez pont jó lett volna ha kijön streamingre.

  5. Annyira semmilyen feje van ennek a csávónak álló- és mozgóképen is, én sem tudom, miért kapott főszerepet. A többi színész simán lejátsza mellékszereplőként, ő meg pókerarccal végignézi.

  6. Ez nem Shang-Chi!!!! Ez a sarki kínai büfés!!!!!! Szétzúzzák a gyerekkorom!!!!

Leave a Reply

Your email address will not be published.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.