Hype is the mind killer

Inkább csendben várjuk az őszi Dűne filmet. Van ez az új poszter azért.

human
írta
2021. 08. 09. 17:07
megjelenés
20
hozzászolás


20 hozzászólás a “Hype is the mind killer” bejegyzéshez

  1. Javier Bardem mint Stilgar telitalálat! Kár hogy kevés játékideje lesz:/ de majd a kövi részben!

  2. @Vitto: ő Liet, Hawat maradt férfi, de valamiért az ö karakterét nagyon dugdossák.

    Ez a plakát BTW elég vicces, én ha csoportplakátokat csinálnék kicsit orientálnám a potenciális nézőket és lenne mondjuk Atreides, Harkonnen és fremen poszter, mindegyik csapatból van elég karakter azt hiszem.

    Azt meg egyrészről értem, hogy Chani miért fontos a marketing oldaláról, de a sztori oldaláról az ő karaktere egy akkora semmi a könyvekben, hogy az hihetetlen. Mondjuk egy Lady Jessica-val összehasonlítva (de még Irulan-nal is, kár, hogy ő nem lesz sem ebben, sem a következő filmben – ha az lesz).

  3. szerintem ez a film nem megy már sehova max streamingre … mert október közepétől megint bezárnak mindent.

  4. Leszokhatnának már a mindenkit is ráteszünk egy kupacban teljesen aránytalanul egymásba csúszva a poszterre dologról. Kifolyik a szemem.

  5. Nekem túl steril, de végülis korrekt, semmi megrendítő. Gondolom lesz egy Harkonnen verzió is előbb-utóbb.

  6. Ezért a poszterért kár volt. Igaz hogy a film csak “első rész” lesz, tehát félbe van vágva?

  7. Azért aki szerint “krva szar ez a poszter”, vajon mit mondd ennél sokkal pocsékabbakra? Vagy mire mondja, hogy nem szar? Vagy hogy jó?
    Micsoda fikázás megy itt…

  8. Hát tényleg nem tenném ki a falamra, de ez a “lebegő fej”-típusú poszter sajna elkerülhetetlen, a filmmarketinges ipar bevett megoldása. Egy átlagos embert, aki valszeg nem is nagyon hallott a Dűnéről, ilyesmik csábíthatják be: hiszen egy képen látja Momoát, Zendayát, Chalamet-t stb., ez mond neki legalább valamit, egy basic epic sivatagos kép D U N C-felirattal nem biztos.

    Egy ilyen színészgárda esetén pedig nem is csoda, hogy (majdnem) mindenkit igyekeznek egyszerre mutatni, nem semmi csapatot szedtek össze.

  9. Háát….volt már jobb is..
    Endymion létezik olyan, akibe/amibe nem kötsz bele?:D nem kötekedésből vagy ilyesmi csak érdekelne miért zavar ennyire mások véleménye😃

  10. Bárcsak nálunk is már szeptemberben jönne (mint pl. Németországban, Franciaországban, Olaszországban, stb), mert akkor még talán tuti nyitva vannak a mozik. Na de október közepén…….

  11. Blady, egy csomó mindenbe nem kötök bele. Nem zavar mások véleménye, viszont meglehet, hogy sok mindenben nem értek egyet egyesekkel. Bár talán akkor mégis zavar mások véleménye, amikor kifejezetten megalapozatlannak tartom, amikor gondolkodás nélküli előítéletből és/vag csordaszellemből fakad. Vagy például az, amikor azt látom, hogy indokolatlanul meg a fikázás valamire, ami viszont megérdemelné, ott nem.
    Hát ez van.
    De majd visszafogom magam a békesség kedvéért.

  12. ja, nem kell visszafognod magad:D Nyilván nem tetszhet minden mindenkinek, de itt pl pont, hogy nem érzem indokolatlannak a fikázást:D az elsőhöz képest olyan, mintha kiadták volna egy gyakornoknak, aki kevésbé tisztességes iparosmunkával kifelejtette volna belőle a koncepciót, sejtelmességet, meg kb, mint ami dűne. Ezt még én se tenném ki, pedig (ha maradnak a normál körülmények és nem zárnak be megint mindent) tuti ezzel lesznek tele a mozik

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.