Akkor 45 nap a vége feltehetően

Miután a Paramount megegyezett a fő moziforgalmazókkal arról, hogy 45 nappal a mozis sugárzás után kerülhetnek fel máshova a filmet (kölcsönzés, streaming), úgy a Warner is menetel előre. Korábban a 2. legnagyobb mozilánccal egyeztek meg arról, hogy 45 nap a mozi és a többi közötti ablak a korábbi 90 nap helyett, most pedig az AMC-vel is aláírták a másfél hónapos hosszúságról.

Magában nem akkora hír szerintem, csak még jobban aláhúzza, hogy bár a mozi+streaming eseményekről leszoknak 2021 után (ha csak a Covid nem b*** be újra), viszont az eddigihez képest fele annyi idő után kerülnek majd fel a filmek mindenhova. Oké, még nem minden stúdió egyezett bele, de szerintem várhatóak a többiek is sorban.

We’re especially pleased that Warners has has decided to move away from day-and-date releases and commit to theatrical windows as well. We’re having conversations with other movie studios in Hollywood.

Adam Aron az AMC CEO-ja.
human
írta
2021. 08. 10. 03:12
megjelenés
5
hozzászolás


5 hozzászólás a “Akkor 45 nap a vége feltehetően” bejegyzéshez

  1. @abc: az lehet, de ha az oltások miatt nem lesznek halálozások akkor korlátozások sem feltétlen lesznek olyan szigorúak.

  2. @daNN: Ahhoz első körben az kellene, hogy ne álljon meg az oltási hajlandóság az ország fele körül. Alufólia sapkások miatt lesznek újabb hullámok, amíg nem lesz kötelező beadatni valamelyik vakcinát…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.