Lesz egy Green Night streaming event

Amerikában 20 dollárért meg lehet majd nézni online a filmet augusztus 18-án. Akik ültek a premier időpontján azok most koppannak kicsit? Nem is Magyarország nyilván, itthon senki nem néz artsy fartsy filmeket, mert Oscar bait mind, de például a nálunk jobban átoltott Anglia sem kapott még bemutató időpontot. Pedig a film alapja angol!

7 hozzászólás a “Lesz egy Green Night streaming event” bejegyzéshez

  1. remélem azért mindenki nem gondolja, hogy ez csak egy szar Oscar bait film, mert kurvajónak tűnik az első perctől/képtől/trailertől/posztertől kezdve az utolsóig

  2. 2: Engem az lep meg, hogy valaki ettől nem egy köldöknézős művészfilmet vár…más trailert nézhettünk…de a rendező, meg az A24 is árulkodó.

  3. Marhára vártam a július 29-et, erre azt sem tudni, hogy mikor kerül magyar forgalmazásba. Ha jól tudom az utolsó pillanatban hátrált ki a mozis forgalmazástól az A24, de nem hinném hogy bármi megmentheti a buktától. Dune mellett a legvárósabb film számomra.

  4. Pedig erre tuti elmentem volna moziba, így viszont aug 18 után egyértelműen elérhető lesz a virágboltból. Ha arról lenne szó, akár a tavaly nyáron működtetett “távmozi” keretein belül is fizetnék akár érte.

  5. Ebben megint aha szomorú, hogy tuti nem bírom ki a premiering, és megnézem itthon. Legalább lesz végre mit, már nagyon kell

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.