Ki a fene az a Shang-Chi

Moziztam ma, ott is ment a trailer, bár nem ez az új TV-spot, és eskü nem értem a film reklámkampányát. Lehet saját hangja, családfás témája, de a reklámokban csak ki kéne emelni azt, hogy miképp építi az MCU-t tovább ez a film. Konkrétan semmiben nem tér el a Snake Eyes előzetestől. Mármint persze más sztori meg ilyesmi, csak úgy összérzésre a reklámkampány.

human
írta
2021. 08. 12. 19:48
megjelenés
9
hozzászolás


9 hozzászólás a “Ki a fene az a Shang-Chi” bejegyzéshez

  1. Màr mit kéne építeniük? 😀
    Végjátékkal véget ért a bosszúàllók történet. Fő storyt kijàtszottuk most màr csak ilyen side questek maradtak.
    Legalàbbis nagyon így érződik.

  2. Namu: őőőőő, a Loki végén felvezették a Thanosnál is erősebb gonoszt, de nyilván a Strange-ben is fogják, meg talán a Pókemberben, nem kell látni hozzá a sorozat, és Shang Chi meg az Eternals már azok előkövei, az új Thor meg Iron Man 2… avagy nem Sidequestek, hanem emelik a tétet elvileg, legalábbis reménykednek benne, hogy emelni tudják, mint a képregényekben. Szerintem nem látványos, de lefelé tartás fog menni a sok sorozat meg film miatt, egyre többen inkább majd legyintenek, mert nincs annyi idejük már erre, az új generáció elkapása érdekes.

  3. Úgy érzed hogy ez a Kang gyerek lesz a negyedik vagy bàrmelyik fázis főgenyàja? megmondom őszintén nem követem napi szinten a marveles híreket, de nem hiszem hogy láttam volna hivatalos bejelentést.

  4. Kang be volt jelentve a Dr STrange 2-re, és igen, a képregényben hatalmas genya, amit aláhúz, hogy már a sorozatban is építették.

  5. Hàt nem tudom, így első làtàsra nem fűzök hozzà nagy reményeket. De majd meglàtjuk

Leave a Reply

Your email address will not be published.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.