A Home Sweet Home Aloneról is hallhatunk végre

Ha már régi elismert filmek, akkor essünk túl azon, hogy November 12-én érkezik a Home Alone (Reszkessetek betörők) rebootja, ami egy kaland-komédia lesz az alábbi szereplőgárdával: Ellie Kemper, Rob Delaney, Archie Yates, Aisling Bea, Kenan Thompson, Tim Simons, Pete Holmes, Devin Ratray, Ally Maki, Chris Parnell.

Bár nem ugyanaz lesz a történet, de azért a “család elutazik, emberek be akarnak törni, otthon maradt kölyök megvédi” szerkezet marad.

6 hozzászólás a “A Home Sweet Home Aloneról is hallhatunk végre” bejegyzéshez

  1. Devin Ratray érdekes lesz. :)

    Elvileg Macaulay Culkin is egyben van mapnapság, egy cameo-t el tudnék képzelni tőle (is?).

  2. Szerintem a mai PC társadalommal már nem fognak merni merész dolgokat csinálni. Meg amúgy is, minek ez a film? Tuti, hogy a pénz volt csak a motiváció mögött

  3. Samu, azért van egy csomó film, ami úgy készült, hogy valaki(k)nek volt egy jó ötlete, története, amit filmre szeretette volna vinni. Amiben mások pénz láttak valóban és így elkészült a film is. Szerintem a cimbora arra gondolt, hogy ez tipikusan az a film, ahol nem volt előbb se ötlet, de alkotói szándék, hanem a csak a vágy, egy jól ismert címből még több suskát kisajtolni és eköré izzadtak ki egy valamilyen történetet.
    Legalább is én így értelmezem a hozzászólást.
    Mint pl az első Mátrix és a mostani Mátrix 4. között azért érzed a különbséget te is, szerintem. ;)

Leave a Reply

Your email address will not be published.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.