Jackman minden Wolverine pletykát leint

Egy interjúban rákérdeztek a pletykákra, miszerint feltűnik majd az MCU-ban, de Jackman elfojtotta az egészet azzal, hogy ő is most hall erről először, Kevin Feige még nem kereste, és amúgy is a Logannál kicsit az hozta ki belőle a legjobbat, hogy tudta: ez az utolsó alkalom. Na meg szóljunk Reynoldsnak, hogy komolyan gondolja a Wolverine-től távolmaradást.

Well, the fact that I’m hearing about this from you and there’s nothing in my inbox from Kevin Feige means it’s probably, no matter what idea I came up with, not on the table, Let’s be clear there.

I realized before we shot Logan, we got the idea, we knew what it was going to be, and I thought this is it and that really helped me. It really helped to know I was going into my last season when it was my last season, and I made the most of it,” Jackman said. “And it’s still a character I hold close to my heart, but I know it’s done. Tell that to whomever you want, but please tell it to Ryan [Reynolds] because he doesn’t believe it and he thinks I’m joking.

human
írta
2021. 08. 15. 01:24
megjelenés
3
hozzászolás


3 hozzászólás a “Jackman minden Wolverine pletykát leint” bejegyzéshez

  1. Az ilyen nyilatkozatok után nagyon ütős lenne egy meglepetés cameo! Amúgy is multiverzum van, valamelyik helyen feltűnhetne, ettől még jöhetne az új Rozsomák.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.