8 hozzászólás a “#releasetheayercut kérdőjel” bejegyzéshez

 1. A Warnernek nincs érdeke kiadni.Legalábbis jelenleg. Nincs értelme emlékeztetni az embereket a félig reboot ’21-es filmnél, hogy amúgy van ez a bűnszar 2016-os film tudjátok, amiben az a förtelem Joker volt, na ennek kiadjuk egy másik változatát.

  A Max-on most pörög a kontent, nem olyan a helyzet, mint a JL-nél, hogy kellett, mert a pandémia miatt nem volt húzócím. /kíváncsi lennék, ha előre tudták volna, hogy minden ezévi film egyből megy streamingre, akkor megjelent volna-e Zack vágása/ A ’21-es időszakot lefedik a mozifilmek, ’22-től meg jön a Peacemaker sorozat, a Batman előzménysorozat, a Green Lantern sorozat, stb. Ez az egyik. Tehát tartalom van és lesz dögivel.

  A másik, hogy most megint egy hangos kisebbség előtt legyen meghajolva? Tudom, persze “artistic integrity”, csak jó lenne már abbahagyni a hazudozást és felvállalni, hogy ennek marhára semmi köze ahhoz. A hessteget írogatók marhára leszarják Ayer állítólagos vagy valós fájdalmát /hozzáteszem, amikor aláírt a rendezésre, akkor tisztában volt vele remélhetőleg, hogy nincs végső vágás joga, vagyis a stúdió átszabhatja a filmedet és neked nincs semmi befolyásod ennek megakadályozására./

 2. Remélem összehozzák és remélem nagy siker lesz. Maga a Suicide Squad film újravágott verziója engem egyáltalán nem érdekel, viszont ha ez is sikeres lesz a Justice League után, akkor talán sűrűbben láthatunk a későbbiekben stúdió beavatkozástól mentes filmeket. Naiv azért nem vagyok, tudom miért nem akarta a Warner a véres JL-t, de mondjuk azt eltudom képzelni, hogy ha a mozikban nagyobb sikere lenne az Ayercutnak mint az eredetinek, akkor többen fontolóra vennék, hogy inkább a rendezőkre hagyják a kreatív döntések nagy részét. Ez pedig kompetens rendezőknél ritkán sül el rosszul.

 3. Én is azt mondom, hogy adják ki. Meg az összes többi filmüket is. Hadd kaszáljanak tizmilliókat néhány percnyi extra filmért. Nekik nem kerül semmibe, a rajongók meg megveszik.

  Én már eleve két példányban vágnám a filmeket. Studió és rendezői. Várni egy évet a két kiadás között, azt hadd szóljon. Akkor mindjárt gazdaságos lesz leforgatni őket. Lenne Batman in Gotham, Batman at Gotham és Batman of Gotham.

  Ehhez jönne még ugyanannak a 6-7 karakternek a rebootja minden 5. évben és helyreállna a világ rendje.

 4. A realitas talajan maradva Zsirfekanak igaza van. :) Semmi nem indokolja uzleti szempontbol. Ayer azota ket filmet is rendezett, amibol a legutobbit irta is. Egyik egy pofas high concept rengeteg kiaknazatlan lehetoseggel, a masik meg egy kakalade exploitation. Roviden mindket film kozepes, es ez a rendezesen is megmutatkozik. Snydernek a befolyasa is nagyobb a filmiparban. Snyder az Army of the Dead-bol egy kisebb franchiset rittyentett a Netflixnek, ami valszeg streaming adatok alapjan lett meghozva. A Bright is kerulhetett volna oda, de kutyat nem erdekelte annyira, mint az Army of the Dead.

  Megjegyzes: nem akarom bevedeni az Army of the Dead minoseget, nagyon kozepes es feleslegesen elnyujtott volt az is.

 5. nem feltétlenül rossz ha egy rendező évekkel később is törődik a filmjeivel, újravágja vagy bármi. De azért valljuk be ,hogy ez nem a Blade Runner.

  A Suicide Squad egy eleve közepesnek szánt film, egy nem túl kiemelkedő képregény adaptálása. Egyestés szórakozásnak szánták nem többnek. Ahhoz mérten kéne kezelni Ayernek is. Kár belekezdeni egy rendező vs stúdió harcba, mikor kb arról van szó mint a Justice league-nél is hogy a 6/10-es filmből csináljon rengeteg szar dobálás és extra ráfordítás útján egy 8/10-es filmet.

  Ha elege van a nagy stúdiók megkötéseiből ,akkor lépjen kettőt hátra és csináljon szívvel-lélekkel néhány alacsonyabb költségvetésű filmet. Ahogy Spielberg a Jurassic Park után inkább egy számára fontos témához nyúlt a Schindler listájával, vagy John Favrau a Vasember után Chef-et rendezett, Taika Waititi is készít két stúdió film között egy Jojo Nyuszit

Leave a Reply

Your email address will not be published.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.