A Hotel Transylvania: Transformania is kihagyja a mozit?

Ahogy a múlt héten felvezettem, és a Venom dátumának változása megerőltette: remeg az őszi mozi szezon, legalábbis bemutató szempontból. Nyilván lehet hazánk véletlenül megússza a Delta hullámot, vagyis “a sikeres víruskezelés” során megvédenek minket, mint tették több mint 30 000 halott polgártársunkkal, viszont ha Amerikában nem mutatnak be annyi új nagy filmet, akkor nem lesz itthon sem mit beküldeni a mozikba.

Mostanra egyre biztosabb, hogy a stúdiók lemondanak a tisztán családi szórakozásokról, mivel sok szülő félti az ugye beolthatatlan gyerekét. A Clifford The Red Dog levéve a moziból, és a Hotel Transylvania új része is, sőt, mint kiderült a Sony és az Amazon nagyon tárgyal már a streaming premierről. Mivel maga a film nem olyan drága, főleg Sandler hangjának távozásával, és a reklámra sem költöttek annyit, így nem képtelen összegekről lehet szó. A Variety szerint 100 milla körül lesz a megállapodás.

Igazából maga ez a film nem hiszem, hogy sokakat érint itt, viszont az őszi 2-3 hetes csúsztatások, lekerülő filmek már egy olyasmit trendet mutatnak, amit tavaly tavasszal láttunk sajnos.

human
írta
2021. 08. 17. 17:48
megjelenés
2
hozzászolás


2 hozzászólás a “A Hotel Transylvania: Transformania is kihagyja a mozit?” bejegyzéshez

  1. Csak érdeklődésképpen kérdezem human, hogyha mondjuk korlátozottan maradnak nyitva a mozik (USA-ban meg itthon is) vagy akár védettségivel látogathatóan, maszkkal stb. akkor szerinted mi az amit bent hagynak?

    Nyilván a nagy filmeket vagy a családi darabokat féltik, de akkor mit nézünk? Kb. az lesz mint a lezárás utáni újranyitásnál, hogy még nem volt mit adni és a tavalyi filmeket hozták vissza ismétlésre, esetleg ami kicsit futott 1-2 hétig és újra bemutatják, mi a megérzésed?

  2. Watchmen: minden ami olcsóbb és/vagy nagyon fiatal férfiakra számítottak nézőként, egy Halloween marad, de egy Venom nem. Majd kiderül nemsokára.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.