Itt a Clerks III. gárdája

Tényleg forog a harmadik rész, reméljük Kevin Smith-re kicsit rászólnak most, hogy ne csak a keményvonalas rajongóinak csinálja a filmet, mint a legutóbb a Jay and Silent Bob folytatását. Az biztos, hogy a fő karakterek visszatérnek immáron ezen forgatási kép alapján is.

human
írta
2021. 08. 18. 03:08
megjelenés
12
hozzászolás


12 hozzászólás a “Itt a Clerks III. gárdája” bejegyzéshez

  1. Kicsit még mindig nehezen hiszem el, mert irtó nehezen jött össze a büdzsé a filmre, de akik látták a Jay & Silent Bob Rebootot azok eléggé szkeptikusak ezzel a filmmel.

    Meg valahogy 2006 óta annyit változott a világ, sokkal jobban ugrik mindenféle kijelentésre, hogy nem gondolom, hogy az a szabadszájúság visszaköszön majd, mint ami régen volt. Pedig ez a film nagy húzóereje, a karaktereken felül. De majd kiderül persze.

  2. Randal karaktere nem tudom mennyire lesz szabadjára eresztve, de annyira nagyon nem pc, hogy kiverné a biztosítékot ma már nagyon. Bízok benne, hogy nem lesz agyon szofisztikálva az elfogadás és empátia égisze alatt.A többiektől nem is lenne annyira karakter idegen…..ja igaz, Jay sem olyan szalonképes még. :)

Leave a Reply

Your email address will not be published.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.