Az Eternals rendes előzetese

Végre nem csak a fennkölt “itt voltunk, nem avatkoztunk be”, naplemente mutogatós videó van az Eternalshoz, hanem láthatjuk az MCU egyik fontos új alapkövét jobban is az új előzetesben. Konkrétan azzal kezdenek, hogy 5 éve Thanos mit művelt, szóval időrendben is elhelyezik. A visszacsettintés indítja be a bulit, és amiatt ketyeg az óra.

Azt is megmagyarázzák, hogy miért vannak itt és miért nem avatkoztak be. Amúgy ez lehet tényleg kell a nézőknek.

human
írta
2021. 08. 19. 12:35
megjelenés
30
hozzászolás


30 hozzászólás a “Az Eternals rendes előzetese” bejegyzéshez

 1. csakegysrac: úgy tűnik, Feige elmondása alapján a Shang Chi a nagy teszt, gondolom attól függ, hogy teljesen mozis bemutatóknál tartanak ki, vagy a black widow féle megoldás várható.

 2. Tony Stark out, Robb Stark in! (Jon Snow and Ramin Djawadi say hi)

  karaktertalálgatós SPOILER

  1:15-nél, aki letiltotta a srácokat a beavatkozásról, az Galactus?

 3. Csak ismételem magam, bármilyen Marvel jön az évben még (vagy jött), ez érdekel a legjobban.

  IMAX-ben egyébként a másik, csendesebb előzetes az áll-leejtős volt. Annyira gyönyörűen nézett ki, hogy ezt a filmet jó lenne ott megnézni először.

 4. Nomadland tetszett. A rendezojevel ezt megrendeztetni erdekes studio dontes volt a MARVEL reszerol. Remeljuk a legjobbakat.

  Sajna az a CGI karakter nem tunik valami jonak es az egeszrol sut egy Jupiter’s Legacy vibe, de az inkabb annak a sorozatnak a hibaja.

 5. Miért mertem reménykedni egyetlen pillanatig is, hogy a rendező kézjegye látszani fog? Nyilván ez egy előzetes csak, de valahogy nagyon nem emelkedik ki számomra a klasszik hígabb Marvel-feelingből. Esős vasárnap délutánra jó lehet.

 6. 17. ezzel egyedül vagy, nekem is rögtön az tűnt fel, hogy végre nem az a szirupos színes képi világ van, amit lassan meg is untam az évek alatt, hanem valami más. aztán néztem pár magyarázó jutubot, mert annyira nem vágom a témát, de szeretek képben lenni és vicces, de kivétel nélkül mindenki azzal kezdte, hogy de jól néz ki, végre nem tűnik annyira Marvelnek. szóval ja, egyelőre várom.

  (páran, akik látták a gyűrűs karatemestert, azok is azt mondják, hogy mindennek látszott csak Marvel filmnek nem. most ezért nem fogok moziba rohanni miatta, de ha ez most valami új trend lesz, hogy az új fázisokban elhagyják a megszokott képi világot, annak eléggé tudok majd örülni.)

  na, de a lényeg, hogy a nagy Marvel nap (mi volt az, amikor évekre előre mutatták, mi lesz) óta egyedül ezt vártam igazán. jó, hát nem város sokat attól, hogy szemlézerrel meg dárdákkal legyőzik a gonosz sárkányokat, de ha látványos lesz és új irányokba építi az univerzumot és nem kapok hülyét a karakterektől, akkor oké. (más, de nekem most ez a What If… is eléggé adja, szóval el vagyok kényeztetve.)

 7. Én sajnos már egyáltalán nem vagyok képben. :(
  Úgy tűnik kezdek lemaradni az MCU-t illetően (a TV sorozatok már teljesen kimaradtak) és valahogy nem tudom még hova tenni ezt a filmet (vagy épp a Sang Chit).
  Emlékszem, a GotG kapcsán se voltam képben, hogy kik azok a karakterek, de ott a trailer a “Hooked on a Feeling” c számmal meg a rakétás mosómedve meg a többi hülye mutogatásával + James Gunn rendezésében – az akkora abszurd volt, hogy azonnal / magyrázkodás nélkül is eladta.:)
  De itt most még se kép se hang, pedig a Nomadland nekem is tetszett.

 8. sárga sugár jött a szeméből az superman koppintásm, Jolie pedig WW vagy csak nekem hasonlított nagyon? (nemrég tartottam DC napokat)

 9. @micu8

  örülök, hogy te is így látod :) remélem tényleg nem okoz csalódást majd a film

 10. Meh. Elvesztettem az érdeklődésem, pedig a legelso poszter alapján még reménykedtem valami nagy durranásban. Vagy mondjuk úgy, máshogy képzeltem el

 11. Fura, hogy senki sem említette, hogy mennyire tré a CGI szörnyek kinézete. 1 fokkal jobb csak az Egyiptom istenei borzasztóan kinéző rajzolt szörnyeinél.
  Sajnos engem baromira ki tud zökkenteni, amikor egy-egy ilyen lény egyáltalán nem tűnik valóságosak. Nem a design-ja miatt, hanem mert elugrik a képernyőről a világítás, textúra, színek miatt. Mint pl a Holnap határában, ami amúgy egy jó film volt, de a CGI szörnyek 1 másodpercig sem tűntek valósnak.
  Nem hiszem, hogy tovább fogják rendelni őket, hiszen már réges-rég kész van a film. Sajnos számomra nem jön át valós fenyegetés, izgalom, átélhető pillanat, amikor egy képen belül ennyire elüt a rajzolt lény a valóstól.
  Bár lehet, hogy az én szememmel van baj és csak engem zavart ez. (Amúgy fura, mert a teljesen pocsék Holnap háborújában ezeknél sokkal életűbbé sikerült varázsolniuk a szörnyeket, legalább is megjelenésben.)

 12. Kérdés: az Eternalok meg a Celestialok nem haltak volna meg ugyan úgy a csettintéstől, ha úgy van? Mert ha nem akkor Thanos hülyeségeket beszélt össze végig, ha meg igen, akkor a nem beavatkozásos mese egy ordas baromság. Most vagy én nem értem, de plothole-ra épül a phase 4?

 13. Jól láttam a végén, hogy 4-en írták a forgatókönyvet? És a rendező neve a forgatókönyvnél 2-szer szerepel.

 14. Másnak tűnik. A Nomadland alapján még akár értéket is hozhat a mcu-ba. Talán Scorsese ezentúl már nem panaszkodhat.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.