Természetesen már íródik a Dunc folytatása

Izé, Dune, a Dunc meme ugye a poszterről érkezik. Villeneuve azt mondta, hogy már írja a folytatás forgatókönyvét. Hivatalosan még nincs berendelve, de a rendező optimista az első rész minőségét látva, nagyon büszke a művére. Szerinte sikerült végre a stúdiónál is letörni az “adaptálhatatlan könyv” mítoszt vele, így csak ha borzasztó lesz a boxoffice, akkor nem jöhet majd a Dune: Part Two.

We have been hearing in the past few decades that it’s not possible to adapt this book and that it’s an impossible task. I think that in the back of the mind of the studio, it’s still the same. So the first thing was to prove that there was a beautiful, popular movie that can exist, and I think that I proved that – everybody at Warner Bros and Legendary, they are 100 percent behind the project. They feel that it would need a really bad outcome at the box office to not have a Dune: Part Two, because they love the movie. They are proud of the movie, so they want the movie to move forward. And they still did half of it. So, you know, I’m very optimistic.

human
írta
2021. 08. 19. 02:11
megjelenés
3
hozzászolás


3 hozzászólás a “Természetesen már íródik a Dunc folytatása” bejegyzéshez

  1. Covid helyzet ide vagy oda. Szerintem bukta lesz, a szárnyas fejvadasz filmje is az volt.
    De szögezzük le, nem a film minősége miatt.
    Szorkulok hogy ne legyen az. És amúgy ha valakit érdekel van egy 6szor 1.5oras film sorozat belőle, ha jól emlékszem HBOos , ott tovább folytatták történetét mint anno ameddig a régi film szólt , vagy az új.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.