Shang-Chi bunyózik

Na ez most konkrét beletekintés a filmbe, már a poszter alatti jelenet. Megvan benne a lazaság és a korrekt akciókoreográfia? Még Awkwafina sem annyira idegesítő, vagyis inkább úgy mondom, hogy megkapja érte a jutalmát. De előbb a plakát.

16 hozzászólás a “Shang-Chi bunyózik” bejegyzéshez

 1. Ránézel Simu Liura és tényleg úgy gondolod, hogy nem tud verekedni? Nem lesz ez így jó…. :D

 2. Bocsi de mi ez a folyamatos Awkafina ekézés? Egy rész rém unalmas már, másrészt komolytalanná tesz minden bejegyzést. Nem érzem az objektív tájékoztatás eszméjét. :D

 3. Néha észreveszem, hogy bár követem a filmek világát, néha olyan dolgok kerülnek elő ilyen teljesen magától értetődőként, mint ez az Awkwafina…milyen név ez? És egyáltslán ki ez? Miért idegesítő és egyáltalán, miért kellene ismerno?

 4. Ilyenek ezek az úl Marvelek. Kivárom az első visszajelzéseket és b: eldöntöm, hogy moziba nézős vagy otthon (pl. Eternals); c: eldöntöm, hogy otthon nézem, vagy sehol (pl. Shang Chi).
  Az “a” az a “rohanok a moziba, bármi jöjjön is a Marvel logó után”, de ez kategória fel van függesztve.
  Ugyanez igaz kedvenc színészre, rendezőre, franchise-ra, stb… Szomorú.

 5. blurayfan: Én úgy tudom már a képregényben se tudja magát sokszorozni, csak “martial arts master”. A filmben biztos nem lesz benne, mert azzal teleraknák a trailert.

 6. @Scorpion82

  Azért Awkwafina mostanában elég sok mindenben szerepelt. Elvileg van zenei karrierje is, de abból semmit nem ismerek. De filmek közül benne volt az új Jumanji 2-ben, a nem annyira jó, de elég népszerű Crazy Rich Asians-ban, és az egész jó kritikákat kapó (amúgy tényleg nem rossz) The Farewellben is. Ja, azért kapott egy Golden Globe-ot is.
  Szóval azért simán lehet ismerni.

 7. Ebben az egészben a főgonosz karaktere tűnik egyedül érdekesnek, mert maga a főszereplő és a többiek is nagyon lagymatag, sablonos szereplők. Viszont Wenwu még megmentheti a szokásos MCU középszertől a filmet.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.