Az Indiana Jones and The Last Crusade előzetese felújítva

Tessék, egyrészt 4k-ban itt van az Indiana Jones és az utolsó kereszteslovag előzetese, másrészt szidjuk a modern trailereket, amikor régen a narrátor az egész filmet elmondta, és persze mindent mutattak. Csak hát nyilván ritkábban futottál a 80-as években ilyen videókba, nem ömlött mindenhonnan.

6 hozzászólás a “Az Indiana Jones and The Last Crusade előzetese felújítva” bejegyzéshez

  1. Ilyen hosszú előzetesek csak a hétvégén délelőtt futó mozis kedvcsináló műsorban mentek a tévében (a címére sem emlékszem), emlékeim szerint a sima reklámszünetben csak egy rövid teaser ment.

    Jó ég, most jöttem rá, hogy én írtam is a 2-3. részről régen. :) Örülök, hogy még megvannak, mert tök jó volt most elolvasni őket. :D

  2. Ó, az elsőről is, csak annak a címében ugye nincs Indiana Jones, így elsőre nem hozta fel. :)

  3. Ezt az előzetest először a Sky Movies-on láttam. Akkoriban jöttek először a kábeltévén az égi csatornák és nem tudom, mi oknál fogva, de egy ideig kódolatlanul kaptuk a Sky Movies Channelt, amin friss mozielőzetesek is mentek. Ezt a fentit szinte kívülről tudtam akkor. :-)

  4. Az a baj, hogy most kedvet kaptam a filmhez. :D

    Egyébként igaz, hogy a teljes filmből villantottak fel jeleneteket, de nem sorrendben, így a sztori nem teljesen összerakható (legalábbis olyannak, aki nem látta vagy ötször a filmet), és szerencsére a nagy fordulatot (a csajjal) nem lőtték le. Határeset, hogy történetmesélős előzetesnek számít-e, de szerintem inkább csak erősen figyelemfelkeltős.

  5. Ez mikor jön a moziba? Valami folytatás? CGI kicsit kilóg, de egyszer talán meg lehet majd nézni. :)

    Nehéz megítélni mennyi mindent lő le előre a trailer, látva a filmet már rengetegszer, de szerintem nincs túltolva.

    Spielberg azt mondta nem szereti ha a film végéről is van jelenet a trailerben, mert akkor a néző esetleg azon agyal, hogy melyik rész nem volt még; vagy ha minden volt már a filmben az előzetesből, akkor várja már a fil végét.
    Mondjuk itt van pár jelent a barlangból, szóval lehet ezután jött rá, hogy nem szerencsés filmvégi kockákat is használni.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.