13 hozzászólás a “Tom Cruise és a vonatozás már megint” bejegyzéshez

  1. 1890-es évek végétől 1930-as évekig Texasban divat volt a leselejtezett mozdonyok összetörése, látványos ütköztetéssel kivitelezve, több tízezer fős, fizető közönség előtt. Ezzel a módszerrel csökkenthetők a költségek. Szívesen, kedves producerek! :)

  2. Mint amikor látja az ember, hogy mennyi fasza autót összetörnek a Halálos iramban filmekben, aztán utánaszámolva kiderül, hogy az autóköltség csak pár tízezer dollár abban a jelenetben, ami kevesebb, mint az utca lezárásáért vagy a Pet Shop Boys szám felhasználásáért kiadott pénz, és főleg apró az egyik mellékszereplői gázsihoz!

  3. gole: persze, ellenben pont az említett idő és a többi miatt extrán nem éri meg ilyesmit leforgatni, mint amit fenn látunk, szóval jó hogy megteszik.

  4. Több részt tolnak egyszerre. Nem is baj, mert John Woo óta nem csalűdás egyik rész sem. Meg már nagyon jöhetne egy norm,ális film, mert ez az év/nyár idáig 0. Ugye jövőre lesz ??

  5. Azt vártam, hogy látni fogom Tomot, amint rohan a vonat tetején és elrugaszkodva annak tetejéről átugorja a “szakadékot”, miközben a vonat lent összetörik… Kicsit csalódott vagyok :D :D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.