Vannak leírások a Matrix Resurrections előzeteshez és az új The Batman anyaghoz

Még nem tudni mikor kerülnek majd fel online a videók, de a CinemaConon mutatták már őket.

Matrix Resurrections (Deadline):

The trailer begins with Neil Patrick Harris talking to Keanu Reeves’ Neo. A near future San Francisco. It appears that Neo is trapped in a humdrum world, much like his first self in the 1999 movie. He’s just not getting his surroundings.

“Am I crazy?” asks Reeves’ Neo. “We don’t use that word in here,” says Harris’ therapist.

Reeves comes in contact with Carrie Anne Moss’ Trinity in a cafe: “Have we met?” she asks Neo.

A shot of blue pills spilling into a sink, as Jefferson Airplane’s “White Rabbit” song plays.

Then a shot of Neo distorting into an old man in the mirror. A younger Morpheus tells Neo “time to fly,” handing him a red pill.

Then a lot of jumping, a lot of twists in midair, karate and all the acrobats we expect from a Matrix movie.

Az új The Batman anyag amolyan “ígykészültnek” tűnik (The Wrap):

The featurette, followed by the DC Fandome trailer released last year, opened with what looks like chaos, with Robert Pattinson’s Bruce Wayne walking through Gotham. From there, he rises, and we hear Reeves promise an “emotional Batman movie” that we’ve never seen before. He also said it’s going to be “radically different” from any other Batman movie we’ve seen before.

Pattison also talked about how so many people have connected to the Batman character, and about how the film is a passion project for Reeves. Reeves also said the film is “grounded the way Year One is,’ referring to “Batman: Year One,” the groundbreaking 1987 miniseries written by Frank Miller that, in case you forgot, also served as the primary basis for Christopher Nolan’s “Batman Begins.”

“For some reason, Batman has always stood as one of the major characters of the 20th century,” Pattinson said in the featurette, adding that “all fights seem very personal” to the character in the upcoming film.

9 hozzászólás a “Vannak leírások a Matrix Resurrections előzeteshez és az új The Batman anyaghoz” bejegyzéshez

  1. remélem a Matrix: Resurrections csak etetős teaser trailer és nem zavar a Mátrixban. de most visszapörgettem a trilógia előzeteseket és eddig mindegyik elég történetmesélős/poénlelövős volt. így a “nagy csavart” lehet ez is fel fogja fedni, de bízom benne, hogy jut azért még valami a mozikba is a sztoriból.

  2. 20 év alatt jelentősen változtak a trendek, régen minden előzetes sokkal történet mesélősebb volt, kb csak azt nem lőtték el, hogy Darth Vader a fater, így szvsz ezekből nem érdemes kiindulni.

  3. Hm… a Matrixra kíváncsi leszek, valahogy nehéz elképzelni, hogy ne lenne önismétlő, direkt nem akarok olvasni YT fejtegetéseket róla, minél kevesebb infóval szeretném látni a filmet, de valahogy nem érzem benne, hogy sikeres lehetne… Egyszerűen a 2-3 túlságosan lehúzta a sorozatot mégha egyébként többszöri megnézés után, meg megnézve egy-két YT elemzést róla egyre több értelme van azon részeknek is, szóval már nem tartom teljesen szarnak őket. Én örülök, hogy Smith nem lesz benne, remélem nagyon Morpheus sem. A többiek okésak. Egyébként egy Will Smith jelenlétet poénosnak tartottam volna, tekintve, hogy a csávó anno nem kért a Matrixból és kicsit bántja a dolog, hogy nem vállalta anno (nyilatkozatai alapján).
    Batman annyira nem mozgat. Biztos érdekes lesz, de egyelőre nem tűnik nagyon érdekesnek.

  4. Mivel már kvázi mindent tudunk a Mátrix univerzumról, így nem sok esélye van egy akkora csavart lőni, amekkora maga az első rész volt (és az sem volt egy spanyolviasz azért, mert bőven volt előzménye). De a két folytatás és az Animátrix szerintem minden mást is elmesélt, ami ebből a világból érdekes lehet, szóval nem tudom elképzelni, egy engyedik filmre mi más maradhatna egy újabb “fedezzük fel, kik vagyunk és b***unk oda a gépeknek” akcióorgián kívül…
    Vagy valami nagyon merészet kell lépni, pl. hogy a tudat nem csak kisebb mátrixbeli sérüléseknél tud hatni a testre, hanem a kéepsségek egy részét is át lehet vinni a való világba és ott is fel lehet venni a harcot a gépek ellen, hogy az ember újból benépesíthesse a Földet…de ez már elég elszállt irány lenne.

  5. Ó, én nagyon nem szeretnék ilyen “való életben is szuperképességgel rendelkező fél-isten/ember”-eket, ne haragudj! :)

  6. Mátrixból még akármit elmesélhetnek, hiszen több változat / korszak volt, így lehet most kapunk egy újabb frissítést. Vagy a Mátrixnak is lesz mátrixa stb.

  7. A Matrixban van meg potencial. En először is azt gondoltam, hogy lehetetlen, hogy ne legyen egy plusz tűzfal, ami a kíválni akaro embereket megfogja. Annyira kezenfekvo lenne, hogy több rétege van a matrixnak.
    A Matrixon kívüli vilagban is boven vannak bemutathato történetek. Ha nem rontják el, akkor ez még jo lehet. De mivel a fipm régi, igy siman lehet, hogy csak soft reboot es ugyan azt mesélik el az újabb generációnak. Lassuk ve ha csak a régi nézőkre epitkeznek, az mar kevés.

    Ezt a Batmant továbbra se tudom Bartinson miatt várni, total hidegen hagy. Inkabb a Flashpoint a várós

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.