A jövő heti horror a Malignant mindenkinek?

James Wan új horrorfilmje szeptember 10-én érkezik mozi+steaming formában (update: a dátum odakinti, itthon jön a héten), és kapott még egy végső előzetest. Olcsó jumpscare fesztivál, vagy lesz benne valami igazi is?

Egy nőről szól, akinek látomásai vannak, méghozzá olyanok, amikben brutális gyilkosságok történnek. Aztán ráébred, hogy ezek valóssággá is válnak.

human
írta
2021. 09. 01. 01:57
megjelenés
8
hozzászolás


8 hozzászólás a “A jövő heti horror a Malignant mindenkinek?” bejegyzéshez

  1. Ritka esetek egyike, hogy lehet az előzetes pontszámok döntik el a sorsát:D Foglaltam szombatra, de nem biztos, hogy megéri rászánni fél napot, hiába Wan.. mondjuk a “széteső szoba” biztos jól néz ki nagyvásznon:D

  2. 1 pillanatra azt hittem hogy keanu reeves-t látom mikor még neo volt! sötét szoba féloldalasan :)

  3. Én bízok James Wanban. Rossz filmje nem nagyon volt még szerintem. Mindenképp moziban nézős.
    A facebook oldalán megkért mindenkit hogy ne spoilerezzenek a nézők, úgyhogy biztos valami csavaros sztori lesz.

  4. így, hogy a paramount meglépte, amit a többiek még nem, a kérdés eldöntetett, szombaton tuti megnézzük :D biztosan bánnám, ha kimaradna (mondván ki tudja, mikor mozizhatunk legközelebb)

  5. Azért Wan nem csak a jumpscare megoldásokról híres és ezt ismét bizonyítja. Örülök hogy ezt az előzetest csak a film után pótoltam. Nem véletlenül kérte a rendező hogy ne spoilerezzen senki hiszen egyetlen mondattal ki lehet herélni a lényeget. A zene és jó néhány jelenet eléggé faszán sikerült. Persze messze van egy Saw 1-től, de teljesen nézhető.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.