Jön a Hold! A Moonfall előzetese is befutott

Rolland Emerich és a Hold felrobbantása. A szereplőgárda: Halle Berry, Patrick Wilson, John Bradley, Michael Peña, Charlie Plummer, Kelly Yu, Eme Ikwuakor, Carolina Bartczak, Donald Sutherland.

Valami titokzatos esemény (a trailer ellövi szerintem, hogy űrlények) miatt a Hold elindul a Föld felé, és ha becsapódik, akkor minden életnek vége idelenn. Egy szedett-vedett csapat úgy érzi van megoldás a helyzetre, és csak ők állíthatják meg a katasztrófát.

human
írta
2021. 09. 02. 22:22
megjelenés
27
hozzászolás


27 hozzászólás a “Jön a Hold! A Moonfall előzetese is befutott” bejegyzéshez

 1. hu erről a kínai jutott eszembe, amikor a Föld az űrhajó. hát, a sztori az olyan amilyen, a kinézete meg oké biztosan lesz jobb, de ezek az effektek még NAGYON ps3 szintűek.

 2. Nagyon vártam már! Remélem jobb lesz mint az ID4 folytatása, mert azt legszívesebben kitörölném az emlékezetemből.

 3. Rég volt már elborult Emmerich agymenés… Hiányzott mint egy falat kenyér. De tényleg, én várom ezt a filmet.

 4. én is várom :D jó lenne, ha nem zuhanna Resurgence szintre a színvonal, de persze ez is benne van a pakliban

 5. Én naivan meg azt hittem csak az ár-apállyal fog rombolni mindent. De teljesen más mint képzeltem. Én is remélem ez jobb lesz mint az utóbbi rendezései.

 6. Ez nagyon bűnös élvezetnek néz ki, jöhet egy uncsi esős estére.

  Nem értem miért fanyalognak olyan sokan a Resurgence-re, semmivel se rosszabb, mint az ID4, szerintem teljesen jó folytatás volt, Smith nélkül is sikerült belőle mindent kihozni, a china service-t leszámítva nekem nem sok bajom volt vele.

 7. Akkor ez most egy Függetlenség napja 3 lesz, ahol kiderül, hogy a Hold is egy idegen kreálmány, amivel be akarják darálni a Földet, csak elfelejtették anno bekurblizni? :D :D :D
  Igazi agykikapcsolós sírva végigröhögős darabnak tűnik.

 8. Ilyen csúnyaságot csinált az egyik Star Warsos inváziós faj is, az egyik kedvenc könyvsorozatomban, már csak emiatt is nézős. :)

 9. Valahogy Emmerich mindig megtalálja azokat a színészeket, akik régen voltak annyira jók, hogy azért az emberek még emlékeznek rájuk, csak már senkit nem érdekelnek.

 10. Én egyenesen utálni szoktam Emmerich filmjeit, ez a trailer engem most mégis megvett. Persze simán lehet, hogy maga a film okádék szar lesz, de ezt a trailert szerintem pöpecül összerakták. Nem árulták el a film fél/egész cselekményét, de hangulatba hoztak vele és meghozták a kedvem hozzá. Szerintem ez egy jó trailer lett.

 11. Ez meg micsoda? A rendező úr önmagát másolja? Akár A függetlenség napja harmadik része is lehetne. Látványos, izgalmas sci-fi az jöhet, csak az a kár hogy olyat utoljára 2004-ben láttunk tőle. A február elejei bemutató érdekes, az már a blockbuster szezon?

 12. Emmerich nekem ezt most eladta. Sokkal igényesebbnek néz ki, mert az Űrvihar meg a Greenland (ami nem volt rossz film, a látványa ellenére). Néha jól esik egy ilyen pusztításos marhaság.

 13. Forgatókönyv írás:
  -Mit nem vágtunk még hozzá a Földhöz?
  -Hmmmm….a Holdat!?
  -Csináljuk!
  Simán nézős.

 14. Utoljára a Holnapután tetszett tőle, az volt szerintem a legjobb mindközül.A trailer alapján ez most felcsigázott, hátha…

 15. Utoljára az Anonymus tetszett tőle. Sokan lehurrogják, pedig aprólékosan kidolgozott kiváló film és kivételesen nem a Föld pusztulásáról szól.

 16. Emmerichnek van egy receptje. Mindig azt használja, csak az elemeket cserélgeti. Megint az hogy menekül az űrhajó, vagy máskor autó vagy motor vagy ember, és előtte meg mellette meg mögötte minden pusztul, de PONT ő megússza hajszál híján. Annyira klisés unalmas, vagy inkább ciki már az ilyen. Ja és azt se feledjük hogy az emberiség megússza. Valódi katasztrófa vagy negatív véglet véletlenül sem lehet nála. Majd letöltve jó lesz ez egyik este, ha nincs más nézni való.

 17. Én várom. Inkább 100 világvége katasztrófafilm, mint egy újabb gagyi remake, vagy egy rajzfilm live- action gagyija a disney-től.

 18. Azt hittem a “Hét ÉVA” (Seveneves) című könyvet vitték filmre, de aztán tovább olvastam és láttam, hogy csak Emmerich papa újabb bolygópusztítása :D Ja, mellesleg jöhet, imádom mikor szét…..k a földet :D

 19. En azert varom mar mikor lep szintet Emmerich bacsi es mondjuk kivetelesen nem a bolygo megmentese, hanem a mondjuk a komplett naprendszer :D
  Egyebkent varos, szeretem a munkassagat, igazan nagy csalodast meg nem okozott.
  Peace

 20. Nah nah nah, lesz itt gond kicsit túltolták a Hold gravitációs erejét, de
  Michael Peña szereplése általában mindig jó jel

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.