Kecsap: Jungle Cruise 2, Somebody I Used to Know, The Return of the Rocketeer, Sanctuary, Master Gardener, 48 Hours in Vegas, I Wanna Dance With Somebody, Ghosted

Charlie Cox azt mondja, hogy nem őt láttuk a Spider-Man: No Way Home előzetesében. Ez csak egy netes elmélet volt Peter Parker kihallgatásos jelenete alapján.

Új kép az Army of Thieves-ből. Ezt csinálta a széftörő mielőtt a zombik közé ment.

A Dexter Fletcher a Ghosted című romantikus akciókalandot rendi Scarlett Johansson és Chris Evans főszereplésével, a forgatókönyv pedig a Zombieland és Deadpool brigádtól jön.

Amúgy a Jungle Cruise folytatás berendelése olyan szempontból szomorú, hogy mennyire kevés adatot tudunk már, reméljük csak idén. Ezt úgy értem, hogy a boxoffice alapján meg nem mondható miért rendelték be, az egyedüli ami mellette szól, hogy jól tartja magát hétről hétre, de nem keresett sok pénzt. Ellenben a Disney+-on extra pénzért kölcsönözhető volt, és lehet ott termelte ki a folytatásra biztató bevételt.

A Somebody I Used to Know az Amazon filmje lesz, méghozzá Dave Franco rendezésében. Vajon kit szerzett meg főszerepre… nyilván a feleségét, Alison Brie-t. A forgatókönyvet is közösen írták. Egy munkamániás nőről szól, aki a szülővárosában tölt egy éjszakát, a volt pasijától indulva megkérdőjelezi a múltbeli döntéseit és az embert akivé vált. Bonyolítja a képet, hogy találkozik egy fiatal lánnyal, aki nagyon emlékezteti saját korai énjére.

Paul Schrader (First Reformed, The Card Counter) következő filmje a Master Gardener lesz, amiben Joel Edgerton & Sigourney Weaver is szerepel. Egy thrillerről van szó.

A Disney+-ra érkezik majd a The Return of the Rocketeer film, ami David és Jessica Oyelowo rendezésében készül, és a folytatásos megoldás lesz, valaki felveszi Rocketeer örökségét.

Margaret Qualley egy dominát alakít majd a Sanctuary-ban, és Christopher Abbott lesz az ügyfele. A rendező Zachary Wigon. A történet egy éjszaka játszódik valami hotelszobában, amikor a pasi meg akarja szakítani kettejük kapcsolatát, mert egy hatalmas vagyon öröklése előtt áll, ami új feladatokat majd rá az életben.

A Me Time-hoz csatlakozott Jimmy O. Yang és Luis Gerardo Méndez. Tudjátok, a Netflix komédiája Kevin Harttal, amiben egy családapa végre egyedül marad otthon.

A Yorgos Lanthimos rendezésében készülő Poor Things adaptáció szereplőgárdája Christopher Abbott-tal bővült. A főszereplő Emma Stone, aki gyerekaggyal kerül újraélesztésre a történetben.

I Wanna Dance With Somebody címmel Whitney houston életrajzi film készül Kasi Lemmons (Harriet) rendezésében, aki vált épp egy “kreatív eltérésekkel” távozót. A főszereplő Naomi Ackie.

Dennis Rodman az 1998-as NBA döntők időszakában lelépett kicsit. Ebből, a 48 Hours in Vegas-ból készül egy film, a Lionsgate csapott le a jogokra.

8 hozzászólás a “Kecsap: Jungle Cruise 2, Somebody I Used to Know, The Return of the Rocketeer, Sanctuary, Master Gardener, 48 Hours in Vegas, I Wanna Dance With Somebody, Ghosted” bejegyzéshez

  1. Reméltem, hogy a Rocketeer-t békén hagyja a Disney, de hát kell a Disney+-ra a tartalom. Persze nem kötelező megnézni és nem is fogom. A Turner & Hooch sorozat is egy silány, lélektelen vacak lett.

  2. Human már a jövő rilitijét vezette fel, ahol a tévés igazgatótanács szó szerint lebokszolja egymással az ötleteket. :)

  3. én ösztönösen NBA-nek olvastam:D

    Master Gardenerre felcsillant a szemem. Persze nem a rendező, inkább a nevek miatt. Joel igazán rendezhetne megint valamit

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.