Most jó irányba mozdult a Venom: Let There Be Carnage

Mármint a számára jó irányba, aki ősszel látni akarja. A Shang-Chi bukásának sokan szurkoltak, valamiért temetni akarják a mozit, de szerencsére siker lett anyagilag, ami a többi stúdiót is feldobta. A Sony gyorsan előrébb is hozta a Venom: Let There Be Carnage premierjét 2 héttel, így október 15. helyett október 1. lesz.

8 hozzászólás a “Most jó irányba mozdult a Venom: Let There Be Carnage” bejegyzéshez

  1. Szuper!Akkor a Halloween Kills konkurencia nélkül 80 millát biztos termel az első hétvégén usa-ban. Vagy még talán többet is.

  2. Venom folytatása csakis Pókemberrel lett volna számomra izgalmas és moziban nézős.Enélkül marad majd itthoni megtekintésre.

  3. Vajon ez a Dűne hazai forgalmazására milyen hatással lesz, ha lesz? Ha jól emlékszem, a Venom 2 miatt rakták át október 15-ről 22-re.

  4. Engem a Venom továbbra is hidegen hagy, ennek ellenére őszintén remélem, hogy sikeres lesz. Nagyon unom már ezt a tologatósdit és, hogy minden bemutató pengeélen táncol :( #fuckcovid

  5. Magyarországon tényleg október közepén, vagy végén lesz a Dűne premierje?? Németországban szeptember 16, azaz jövohét csütörtök. Miafasz

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.