A Disney is felbátorodott a Shang-Chi sikerén

Majd írunk a 2. hétvégi bevételekről is, és ez a hír még nem is annyira azzal függ össze (Scarlett Johansson pere jobban közrejátszhat), de hivatalosan is bejelentették, hogy az összes Disney film kizárólag moziba érkezik innentől, legalábbis idén biztosan. Nyilván ebbe valami nagy változás a világjárványban még beleszólhat.

Az Eternals és a Pókember így 45 napig fut majd moziban mielőtt jön VOD-ban. Persze a West Side Story, a The Last Duel és a Ron’s Gone Wrong, ahogy a végre vászonra jutó The King’s Man is. Egyedül az Enchanto szívta meg, de az is csak kicsit, mert 45 helyett 30 napig lesz mozi exkluzív, ez is csak azért, hogy legyen karácsonyra animációs családi film a Disney+-on, ami pont ennyi időre van a november 24-i premierjétől.

Részemről érthetetlen, hogy miért pont a nyarat áldozták be (Jungle Cruise, Black Widow, vagy akár a Cruella), amikor mindenhol lent voltak a vírus esetszámok, és mennek teljes mellszélességgel az őszi bizonytalanságba. Majd meglátjuk. All good, all good.

human
írta
2021. 09. 13. 02:41
megjelenés
2
hozzászolás


2 hozzászólás a “A Disney is felbátorodott a Shang-Chi sikerén” bejegyzéshez

  1. Feltételezem, azért, mert annyira közel voltak a médiában a járványügyi elrettentések, hogy attól féltek, hiába szabad a mozi, a nézők távolmaradnak. Mérlegeltek, hogy melyik módszer lesz kisebb bukta, és született egy döntés, ami az óvatosabbakhoz is eljuttaja a filmet a premierrel kb. egy időben. Most viszont kiderült, hogy érdemes próbálkozni az emberek visszaszoktatásához a mozikba.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.