Vége a Skulls forgatásának is, Predator rajongók talpra?

Az alábbi képpel azt bizonyítják, hogy lassan, de végül csak meglett a film. Hogy mi ez? A Dan Trachtenberg (10 Clvoerfield Lane) Predator filmje. A film operatőrje posztolta az alábbit, a végső csapót.

A történetet még nem teljesen fedték fel, de a pletykák szerint egy komancs indián lesz a főszereplője, és elvileg az amerikai polgárháború (1861 –1865) idején játszódik.

human
írta
2021. 09. 13. 17:33
megjelenés
31
hozzászolás


31 hozzászólás a “Vége a Skulls forgatásának is, Predator rajongók talpra?” bejegyzéshez

 1. Olyan pletykák voltak anno, hogy ez lehetséges, hogy az első Predator kalandjai a Földön. De akkor nem sok köze lehet az eddigiekhez, mert a Predator 2. részében egy 1715-ös fegyvert adnak át a Ragadozók Danny Glovernek.

 2. A Predator az mindig Predator marad.
  Jó film lesz ez.
  Voltak már gyengébb alkotások, de hátha ez erősebb lesz. Ígyis úgyis megtekintem.

 3. 6: Ugye viccelsz? Egyedül az első rész volt jó (john mctiernan kiba jó rendező, az összes többit meg pancserek dobták össze) a többi rész ócska B film (igen, a második rész is).

 4. Örülök, hogy életben tartják ezt a franchise-t, én nagyon várom, hiába volt gagyi az előző rész. Kell ez, remélem az Alien sorozat is jó lesz, ha jól tudom az jövőre forog.

 5. Hm, én azt hittem, hogy abban a korban játszódik indiánföldön, mikor még nem ette oda a fene a latino/fehér embert.

  Most legalább bele lehet szuszakolni a trendi nézeteket is, lesznek benne elnyomó és népírtó fehérek.

  Amúgy meg várom már, végre egy olyan film, amiben nem pityukkal zúznak, hanem kicsit kreatívabbnak kell lenniük a prédáknak.

  Ugyanígy megnéznék egy terminátor vs keresztes lovagok csatát is.

  A 10.C.L. jó film volt, kíváncsi vagyok ebből mit hoz ki a srác. MK epizódokkal már bizonyította, hogy tud akciót is rendezni.

 6. “Most legalább bele lehet szuszakolni a trendi nézeteket is, lesznek benne elnyomó és népírtó fehérek.”

  na de ebben mi a trendi? ez volt az igazság, a fehérek kurvasok indiánt megöltek.

 7. Predator 2 kibaszott jó film, Totoro knows nothing. Disney féle predator filmbe nulla bizodalmam van, gondolom woke shit lesz.

 8. Hangulatos kis kép, lelkesen várom ezt is. Végre elégtételt kapnak az indiánok predi jóvoltából?:D

  Tényleg, mi az ott a háttérben?

 9. Remélem az Alien franchise is kap hamarosan egy új mozifilmet a sorozat mellé! Megérdemelnének a rajongók valami tisztességes alkotást végre.

 10. Az első kettő nagy favorit (leszámítva a 2 lakótelep alatt parkolós részét), az AvP 1 még hangulatos, a többi trágya. Ez nagyon ígéretesnek tűnik, sokat ki lehet hozni belőle. Szerintem a háttérben az egy predator biciklitároló.

 11. Ha jól emlékszem a 2. részben még egy T-rex koponya is volt az űrhajóban, az AvS ben is jóval korábbi időpont az Inka Birodalom (12-14. század)volt megjelölve első alkalomra, úgyhogy ennek teljes rebootnak kell lenni, ami nem baj.

 12. Nem fejtem ki újra amit múltkor a kecsupban írtam ehhez a filmhez.
  Remélem az egy leláncolt Alien királynő, bár már azt is elsütötték. Várom ezerrel és legyen jó!

 13. Akkor talán bedobom a kötelező szexizmust: Tényleg egy 166 cm 55 kg-os kiscsaj lesz a méltó ellenfél a predátor szemében? Nem azért mert nem lehetne, de piszok jó taktikus és csapdásznak kell lennie és Hollywood nem túl jó “tökös” női karakterek építésében.

 14. “Remélem az egy leláncolt Alien királynő, bár már azt is elsütötték.”
  Jaj nem már! Annyira ócska sz@r húzás lenne. Ne várjuk már egy rendesen összerakott mozifilmtől, hogy tinédzsereknek szóló képregény-szintű húzásokat tegyek belé. Isten őrizzen, hogy ebbe a második (harmadik?) Predator rebootba megpróbáljanak beleerőltetni egy Alien királynőt!
  Életem filmes traumái között van mindkét Alien vs Predator film. Maradjon csak ez a 2 univerzum külön a filmekben. Predator filmbe nem kellenek Alienek és vica versa.
  Aki ilyesmire vágyik, annak ott vannak a képregények.

 15. Lehetne ötvözni a két szériát, csak okosan kell csinálni. Építsék újra a nulláról az univerzumot. Jöjjenek a Predator, Alien filmek külön előbb, aztán lehet crossover.

 16. “tinédzsereknek szóló képregény-szintű húzások”
  Nekem teljesen mindegy benne lesz vagy sem. Mivel már a második rész és a legutóbbi is tartalmazott kikacsintást – meg amúgy is egy univerzum – így megvan rá a lehetőség hogy ennyit most is megtesznek. De igen, első sorban legyen összerakva rendesen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.