There’s Someone Inside Your House-előzetes: a Netflix slasherje

Idénre sok slasher horroral készült a Netflix, hiszen a Fear Street után most itt van a Valaki van a házadban, amit ők önkényesen abba a zsánerbe sorolnak.

A történet? Valaki elkezdi egy iskola szörnyű titkait viselő fiataljait gyilkolászni, méghozzá mindig az áldozat arcát formáló maszkban csap le az aktuális kiszemeltére. A poszter alatt feliratos előzetes.

5 hozzászólás a “There’s Someone Inside Your House-előzetes: a Netflix slasherje” bejegyzéshez

  1. az a baj ezzel (túlélve a fear street 3 részé), hogy még a leggyengébb AHS évad is érdekfeszítőbb:D azt hiszem, ezt most inkább passzolom.

    Miért van az amúgy, hogy pl anno egy Sikolyban vagy egy Tudom mit tettél tavaly nyáronban sokkal emlékezetesebb arcokat tudtak castingolni? akár romcomot akár horrort látok mostanában, tökugyanúgy néz ki bennük az összes tini, ahogy mondani szokták, tizenkettő egy tucat

  2. @blady: uhh, ne már, Sydney Park szerintem nagyon durva eyecandy… persze ízlések… :) de egy tucatnak semmi esetre sem mondanám.

  3. biztos így van, női szemmel nyilván máshogy látom:D

    Bamba feje van, nem egy Imogen Poots pl:D fear street-ben Kiana is hiába volt valamennyire eyecandy, ha színészkedni meg nem tudott:D

  4. Fear Streetben a Sam, a szőke csaj a Pánkiból volt a leggázabb, a többiek elmentek színészkedésre sztem.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.