A Laika 6. filmje

Nem adják fel a stop-motion stúdiónál, hiába nem hoznak elég pénzt a filmjeik, valahogy csak összehoznak még egyet. A kritikai elismerésük mindig jó, az Oscar mindig a Pixarnak megy, és sajnos a többség nem nézi meg őket. Talán majd most?

Wildwood lesz a címe, Travis Knight (Bumblebee, Kubo and the Two Strings) rendezi, Caleb Deschanel fényképezi. A The Decemberist énekesének,  Colin Meloynak a regényén alapul. A történet Portland határainak közelében játszódik, egy olyan erdőben, ahova nem szabad bejárni, de a főszereplő mégis megteszi, hogy megmentse a varjak által elrabolt testvérét, egy osztálytársával közösen járja be az elvarázsolt csodaországot.

human
írta
2021. 09. 16. 09:21
megjelenés
8
hozzászolás


8 hozzászólás a “A Laika 6. filmje” bejegyzéshez

 1. Kubo nekem tetszett nagyon. Ez a Missing Link felejthető volt. Utóbbi borult is nagyot ha jól tudom. Ettől még érdekel majd ez is. Az anyagiak meg az ő gondjuk, nem az enyém. :)

 2. A Missing Linket még nem láttam, de ott van a nézőlistám közepe táján. De én folytonos csúszásban vagyok, akkortájt néztem meg a Kubót, amikor a Missing Link első trailerei jöttek.

  Viszont a többi mind tetszett és sztori alapján szerintem ez is tetszeni fog.

 3. A Corealine és a Paranorman jók (főleg az előbbi, az nagy kedvenc), a többit még nem láttam, de mindnek tetszett a képi világa!

  Én várom, leírás alapján simán hajaz a Coreline-ra.

 4. Addig jó, amíg ilyen egyedi látásmódú cégek, csapatok fennmaradnak. Szeretem a munkáikat. Nem az összeset, de a legtöbb nagyon jópofa.

 5. A Kubo és a varázshúrok annak az évek az egyik legjobb filmje volt! Szerencsére nem csak én gondolom így. Tényleg, ott a Top 10 film között abból az évből. Nagyon fájó volt, hogy nem lett sikeres, pedig nagyon-nagyon megérdemelte volna.
  A Hiányzó láncszem utána viszont valóban elég közepes eresztés volt sajnos.
  Annyira jó lenne, ha a Laika egy kicsit is sikeres stúdió lenne! Tiszta szégyen, hogy anyagilag bukások a filmjeik, pedig sokkal többre érdemesek.
  A Coraline pedig az egyik kedvenc filmem. Biztosan vannak nektek is “komfort film”jeitek, nekem ez az egyik.

  Az anyagiak nem csak az ő gondjuk, hanem a miénk is. Ugyanis ha becsődöl ez a cég is, még kevesebb nem futószalagon gyártott minőségi filmet kapunk.

 6. Amúgy anno olvastam, hogy Travis Knight-nak ez szerelem projektje, aki valamiféle Nike örökös milliárdos, így tudja még életben tartani a Laika-t, pedig veszteséges (sajnos). De emellett azért rendez is, ráadásul tehetséges. :)

 7. Nem ugy volt h ez a projekt mar teljesen vagy reszben eloszereplos lesz?

  Endymion: ez nagyon erdekes! Most rakerestem es tenyleg a Nike alapito Philnek a fia. Meno dolog, hogy ebbe rakja a penzet

 8. Valóban, a Nike alapító atyja fiának a passion projectje a Laika, ami azt jelenti, hogyha 0 dollárt szednek össze a filmjeik, akkor is jönni fognak.

  (Legalább van olyan milliárdos, aki ebbe öli a pénzét, nem pénisz alakú rakétákba.)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.