Jöhet a Bodyguard remake?

A Warner a Kevin Costner klasszikus The Bodyguardhoz nyúl (Több mint testőr). Vagyis ez lehet régebbi hír, hogy akarnak valamit kezdeni vele, de új forgatókönyvírót vettek fel a projekthez, Matthew Lópezt (The Inheritance), szóval lehet most tényleg lesz belőle valami.

31 hozzászólás a “Jöhet a Bodyguard remake?” bejegyzéshez

  1. Több mint testőr volt a címe. Tényleg klasszikus? Én csak gyerekkoromban láttam, alig emlékszem.

  2. Jackson játszhatná Rachel Marront
    https://c.tenor.com/m36sCPqucWMAAAAC/samuel-jackson-pink.gif

    viccet meg mindenféle rossz érzésemet félretéve ha Aaliyah még élne, neki kéne kapnia az egyik főszerepet+ Bradley Cooper:D még a Daniel Kaluuya – Lady Gaga páros jutott eszembe valamiért, akikkel hajlandó lennék megnézni..

    Alapvetően visszakanyarodhatunk ahhoz a kínzó kérdéshez, hogy ennyire nincsenek ötletek?

  3. Ne jöjjön. Felesleges. Nem is az alakítások, a rendezés, vagy a forgatókönyv miatt írom, hogy ne jöjjön. De: A dalokat egyszerűen lehetetlen újra így összeválogatni és eladni. Új dalok – ha azokat tesznek bele – pedig kanyarban sem lesznek ehhez képest.

    Szóval, esélytelen ez a remake.

  4. Igen, a dalok és a film eléggé összefonódtak.

    De, gondolom, itt valamelyik új énekessel lenne ugyanez és az ő dalaival, és akkor az új film azokkal fonódna össze, végül is teljesen mindegy, ki az.

    Na de ki játszhatná el Kevin Costnert?

  5. LoL, 30 év pont belefér egy eredeti változat és egy remake között, amióta Hollywood Hollywood, ezt szokták csinálni. Lásd Star is born, általában jól sül el mindegyik verzió.

    A történetet szereti a közönség újra és újra megnézni, nem véletlenül volt az összes stuttgarti musical-előadás teltházas, van, aki már jegyet se kapott rá. Én nem voltam, mert szerintem giccs az egész, egy meleg srác szerepelt benne, akit volt szerencsém közelebbről megismerni.

    Mellesleg az I Will Always Love You is feldolgozás (Dolly Parton) meg az I’m Every Woman is (Chaka Khan), a többi dal a tracklistről nem is lett ennyire emlékezetes.

  6. Igen, nekem is Rihanna ugrott be először, csak az újabb énekesnőket egyáltalán nem ismerem, így nem mertem beírni, hátha már lejárt lemeznek számít. :)

  7. Forgatóköny röviden:

    2021 – A gendersemleges Instagram celebet, egy titokzatos hacker megmenti, a profilját feltörni igyekvő gonoszoktól. Majd a hihetetlen véletlennek köszönhetően, a két főszereplő, pont egymást pökdösi Tinder-en, és ez által egymásba szeretnek. Facebook-on az állapotukat “Kapcsolatban”-ra módisítják.

    End.

  8. Jöhetne, de teljesen felesleges, a réginek megvan a maga bája a zenéjével. Nehezen tudom elképzelni, hogy manapság akadna rendező, aki képes olyan összhangban összedobni a filmet, mint anno, vagy olyan 30-40-es színészeket castingolni, akik ugyanúgy megállnák a helyüket a romantikázásban, mint a 90-es évek színészei. Már nem azt a világot éljük, megváltozott, elbutult az emberek mentalitása, a felszínesség pedig a színészeten is rendesen meglátszik.
    Emlékszek, kiskoromban kazettára felvettük a tévéből, az endááááriiiááá-s jelenetet csomószor megnéztem, annyira hatásos volt. Régen sok filmben voltak hasonló hatásos zenés jelenetek, de már ilyeneket sem láttam jó 10 éve, talán a Django elszabadul volt az utolsó.
    Kíváncsiságból azért megnézném, de fogadok, hogy úgy fog járni, mint a Holtpont.

  9. Van amihez kár hozzányúlni. Ez pont ilyen. A Holtpont remek példa. Az is kinek kellett? Ez kinek kell?

  10. Találnak biztos valami énekesnőt a projektre. Jöhet a remake, nekem mindegy, de ez az akkori kornak volt a nagy dobása, Whitney és Costner is eléggé csúcson volt.

    Nem látnám értelmét, hogy eseményszámba menjen a film. Megkeresik a millióik, aztán annyi. Ebből több dolgot nem lehet kihozni.

  11. Jaj ne. Az új Pszichóra sem emlékszik senki. Az új Robotzsarura sem. Az új… arra sem emlékszem, hogy mire nem emlékszem, de nem emlékszem rá. Feleselges erőltetni ezeket.

  12. Komolyra fordítva szerintem manapság senki sem akkora sztár, mint Whitney volt anno, de ha fiatal énekesnőt keresünk, akkor az én tippem inkább Ariana Grande lenne, mintsem Rihanna.

  13. Lassan eljutok arra a pontra, hogy ha egy címben meglátom a “remake”, “reboot”… szavakat, inkább nem is olvasok tovább, mert előre tudom, hogy abból csak bosszankodással elvesztegetett idő lesz, ahhoz meg túl rövid az élet. Már csak arra vagyok kíváncsi, hogy mihez kezdenek majd, ha már minden csontot 100x körberágtak, újraforgattak, és megcsinálták hozzá a huszadrangú mellékszereplők eredettörténetét is? Ehh…
    És no, thanks! Nem érdekel az újrázás.
    Withney Houston gyönyörű hangját viszont a mai napig hallgatom. :)

  14. “ha már minden csontot 100x körberágtak, újraforgattak”

    szerintem simán van annyi újrázható ötlet, hogy egy évig kitartson és jövőre kezdhessék elölről, én nem féltem őket

  15. Egy tehetséges férfi énekes és női testőr (hogy PC legyünk pl Lupita N. vagy Gabriel Union, akikről elhiszem, hogy oda tudnak ütni…) keverésével talán még be is futhatna, persze épp hogy.
    De ikonikus slágerek biztos nem lesznek már hozzá.

    (btw, pár éve szegény amcsi énekeslánynak nem jött össze a több, mint testőr életérzés, hiszen egy nyomorék rajongó kitárazott rá, el is hunyt :( – úgyhogy az ilyen a végén minden oké lesz sztorikra lehet, h. vevők lesznek odaát).

  16. Ha énektudást nézünk, akkor jelenleg Ariana Grande és Mariah Carey képes a legszélesebb skálán bármit elénekelni, tehát ők ilyen szempontból helytállnának, de minden másban elbuknának…
    A mai dalok közül nincs semmi hasonló színvonalú, max férfi fronton vannak komolyabb nyálzenék, szóval tényleg egy nemcserés verziónak lenne esélye. Ed Sheeran kellően esetlenke ahhoz, hogy egy 40 kilós lánynak kelljen megvédenie, tehát Cara Delevignet látja a lelki szemem befutónak. Elvileg mindkét nemhez vonzódik, így lehet kihoznak belőle egy hárman párbant.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.