Nightmare Alley-előzetes: Del Toro lecsap?

Nem horrort csinált Guillermo del Toro, hanem egy noir thrillert, amiről nem kicsit a Carnivale sorozat ugrott be. Bár inkább az emberi árulásokról szól majd. Durva szereplőgárda, és iszonyat hangulatos előzetes?

Egy szélhámosról szól, aki kitanulva a cirkuszt magát szellemi vezetőnek állítja be, és így csalja ki a pénzt a gazdagoktól. A történet során találkozik egy női pszichiáterrel, aki még nála is veszélyesebb.

8 hozzászólás a “Nightmare Alley-előzetes: Del Toro lecsap?” bejegyzéshez

  1. del Torotól mindig félek, de el kell ismerni, hogy ez baromi hangulatos! ÉS micsoda gárda..aww talán jóvá teszi ezzel a shape of waterrel elkövetett bűneit:D (igen, gyűlöltem, még mindig gyűlölöm, senki ne győzzön meg az ellenkezőjéről)

  2. Ok, parádésan sikerült ez a trailer (is). A második felét egy csomószor megnéztem. :) A történetről és a szereplőkről alig tudtunk meg valamit, ez plusz pont, viszont vassstagon ott van a hangulat.
    Már csak annyi a gond, hogy a Víz érintéséhez is olyan trailert csináltak anno, hogy azt hittem, el fogom dobni az agyam és imádni fogom minden percét. Ehhez képest a legnagyobb csalós volt, annyira üres volt az egész.
    Toni Collette végre kapja már meg a régóta megérdemelt figyelmet és elismerést! :)

  3. Ha már itt Shape of Water-eztek, addig én inkább Pan’s Labyrinth-ot emlegetem :-)
    Szuper ez az előzetes, remélem ahhoz hasonló lesz!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.