19 hozzászólás a “Daniel Craig búcsúzik a Bond stábtól” bejegyzéshez

  1. Bírom Craiget. Itt is szimpatikus.

    Van olyan jó színész, hogy Bondon túl is jelentős maradjon a filmiparban.

  2. Diszkréten levágták a sírós részt. Biztos az életben is remek ember. Én színészként minden esetre bírom.
    Nem féltem, hisz azért jó pár moziban játszott a Bond mellett is, pl legutóbbi sikere ugye a Knives Out krimi, aminek a főszereplőjével ugyanígy összeolvadhat, plusz ha a 2. rész is sikeres lesz, ott van még esély pár jó szerepre még életében.

    Azért 5 JB filmet végigfogatni emberekkel nem rövid munkahelyi idő, mekkora ismertség volt, 15 év kb?

  3. Szerintem szuper Bond volt. Szerettem a régieket is Conneryval, de nekem sokkal jobban tetszik, mióta profil változás történt és komolyabbra vették a szériát. Ez pedig Craiggel történt. Még egy két epizód erejéig mardhatott volna! Na sebaj jöjjön a staféta átadása. Hardyra voksolok!

  4. Richard Madden tökéletes Bond lenne, ráadásul ő még fiatal(?), szóval pár évet le tudna húzni.

  5. Ez volt az utolsó “klasszikus” Bond. Ezútán újítanak. Vagy nemcsere, de inkább rasszcsere lesz. Ami egyik sem rossz, de már nem lesz “az” a Bond feeling. Ha balszerencsénk van, valaki a Fast and Furious családból vagy a Suicid Squadból kerül be a posztra, és James Gunn vagy JJ Abrams rendezik, Bond anyját pedig Marthának hívják.

  6. Henry Cavill. Egyszer már majdnem sikerült, most miért ne sikerülne. Craignek is fanyalgott mindenki annak idején.

  7. nem értem a felvetést, Cavillra senki nem fanyalogna sztem, mert szép férfinek számít, mint Brosnan volt, nem pedig olyan brute mint Craig

  8. Úgy értettem, hogy mikor felvetődik Cavill neve, többnyire az szokott lenni az érv ellene, hogy nem jó színész.

  9. Méltó búcsú lesz remélem (mármint a film). Craig jó utódja volt Brosnannek. Ugye a mi generációnknak ő volt a Bond. Emlékszem is, hogy támadták Craiget, aztán az első filmmel már bebizonyította, hogy tökéletes választás volt.

    Kívánom a legjobbakat az új Bondnak. Támadni fogják ezerrel, de csak csinálja, az idő majd úgyis igazolja.

  10. Cavill nem jó színész? Hát szerintem rendben van, és külsőre is inkább Bond mint bármelyik másik aki még szóba jött. De sajnos úgysem ő lesz. Nem tetszik ez az újítsuk meg a Bond szériát hozzáállás, Bond attól az aki, hogy döglenek utána a nők, hogy jó pasi, jó ügynök. Mekkora hülyeség már ez, nem? Na mindegy, meglátjuk. Mi amúgy a legutolsó infó a castingról?

  11. Henry Cavill nekem az uncle emberében bizonyított hogy jó bond lenne, igaz ő illetve az a stílus inkább a brosnan-es bondhoz lenne közelebb.

    De pletykáltak már itt tom hiddelstonról is … meg fekete idris elba bondról.

  12. Ami engem jobban erdekel, hogy az uj Bond vajon uj megkozelitest is hoz-e. Anno Craig Bondja meglehetosen ujszeru volt: realisztikus, a Bourne era szulottje. Masik veglet Roger Moore Bondja (amin en nottem fel) Brosnan valahol a ketto kozott volt. Az uj szinesz sorsa fugghet az uj rendezotol is. Ha bukik a koncepcio, lehet csak egy Dalton fele mellekvagany lesz.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.