A Dűne hangja

A rendező beszél arról, hogy Zimmert milyen könnyű volt befűzni, aztán maga a zeneszerző is megszólal.

Közben a Dűne már 36 millióval nyitott ott, ahol mozikba került (itthon megvárják a forgalmazók mire lesz ellenfele a Bonddal..), és ha jól látom már kínai premiert is szerzett, szóval nem marad ki az ottani pénzből sem a Warner műve. Minden összeállhat a folytatás sima berendelésére.

human
írta
2021. 09. 20. 17:19
megjelenés
11
hozzászolás


11 hozzászólás a “A Dűne hangja” bejegyzéshez

 1. Az, hogy öcsém már látta Hollandiában, nekem még mindig egy k***** hónapot kell várnom rá, nem kicsit akaszt ki, ki döntötte ezt el? A warnernél ki volt ekkora agyhalott?

 2. Fura, Hogy nálunk is később jön.
  Azt vágom, hogy USA azért kapja később, hogy a mozik a HBO Maxszal egyidőben nyithassanak.

 3. Mi kimentünk Bécsbe a hétvégén, hogy megnézzük. Kurva jó volt! Minden eredeti nyelvű vetítés majdnem teltházas volt a hétvégén.

 4. Heisenberg, igaz, hogy van olyan vetítés is, ami eredeti nyelvű, és nincs mellé felirat? Én most hétvégére tervezek egy ilyen kiruccanást.

 5. nagyon örülök, ha túl gyorsan hittem a rossz kritikáknak, mert ismerek olyat aki már látta és leesett tőle az álla. most már én is várom. de végül is tényleg csak a saját élmény dönti majd el.

 6. Palacka: igen, az imax eredeti nyelvű ilyen volt. A Cineplexx mozikra keress rá és az OV vetítésekre szűrj rá Bécsben. De angol nyelvű mozi a Burg Kino és a Haydn Cinema is. IMAX-ben nagyon király élméN volt!!

 7. Már láttam olyan agyhalott review-t hogy szar mert nincs vége. Könyörgöm akkor az összes LoTR film is szar volt kivéve az utolsót. Inkább attól félek hogy emiatt húzzák le az egyszerű lelkek az ismerősök előtt mert nem tudták hogy félbe lett vágva a történet és csalódnak.

 8. Én Madridban élek, itt is múlt héten volt a premier, el is mentünk rá megnézni (természetesen eredeti hanggal).

  Röviden: k*rvajó. Akinek bejött a Blade Runner ez is be fog.
  Zseniális a zene meg a képi világ.
  volt jó pár hidegrázós rész… ne gépen nézzétek, mindenképp moziban, a lehető legnagyobb vásznon.

  Nem tökéletes a film, de néha olyan f*sza jelenetek vannak benne, hogy ezekért a jelenetekért szeretek én moziba járni.
  1-1 jelenet ebben a filmben többet ér, mint a teljes filmek 90%-a.

 9. kendrick: egyáltalán nem volt zavaró a 3D. Először amikor vettem a jegyet, én sem örültem neki, mert alapvetően nem szeretem és szemüveges is vagyok, szóval nem ez lett volna az első választásom, de abszolút nem zavart, nem volt tolakodó vagy öncélú, tök jól nézett ki. Meg amúgy is gyönyörű a film, így jó volt, hogy kicsit ígym is életre kelt.
  Nagyon megérte az IMAX miatt, mert fantasztikus a látvány. A zene is fenomenális és hihetetlen magával ragadó az egész világ. Mindenki hatalmasat alakít, máris nézném tovább. Simán lehet, hogy 1-2 hét múlva kimegyek még egyszer.

  Ja még hátha valakinek segít az az infó, hogy Bécsben csak úgy lehet mozizni, ha már megvolt két oltásod és minimum két hét már eltelt a második óta VAGY van negatív. 48 órán belül készült PCR teszted vagy 24 órán belül készült negatív antigén teszted. És tényleg ellenőrzik. A moziban pedig egy papíron regisztrálni kell, hogy ott voltál

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.