The Thing 4k-ban?

Az Universal kidobott egy részletet a legendás horror remake-ből aminek az új kiadás szeptember 28-án érkezik, így youtube minőségben bepróbálható a 4k minőség.

human
írta
2021. 09. 21. 02:53
megjelenés
8
hozzászolás


8 hozzászólás a “The Thing 4k-ban?” bejegyzéshez

  1. Ace: azért szoktak csinálni, és régebben több volt, de gondolom a sok “mutassák be a régi filmeket, megnézném moziban” tizede nem ment el rá és nem érte meg.

  2. Jaja, régen sokszor volt újrázás, csak ezért láthattam moziban Hitchcockot és Bud Spencer-Terence Hill filmeket is.

    Ma már inkább event-számba menne az ilyesmi. Szerintem túl drága lett ahhoz a mozijegy, hogy túl sokan becsábuljanak újra.
    Csinálhatnának valamilyen tematikus maratont, arra biztos többen befizetnének.

  3. Hát lehet ,hogy Budapesten szokott ilyen lenni de vidéken nem nagyon max kistermes klub moziban. Egyedül az Alien, Aliens-t tudtam ott is elcsípni néhány éve.
    Szóval a multiplexek is csinálhatnák. Még amikor nem is volt mit játszani akkor sem csinálták helyette volt régi magyar filmek a CC-ben szerintem simán többen mentek volna ha inkább régi Blockbustereket játszanak, de hát ők tudják.

  4. Ace: Ha budapesti vagy, javaslom a Bem mozi műsorának felkeresését. Az egész hely abból él, hogy minden nap régi és frissebb kultfilmeket vetít le esténként eredeti nyelven. Az Alien, Blade Runner, Back to the Future és hasonlók közt időnként A dolog is bekerül a műsorba.

  5. Múlt pénteken Pécsett az Uránia Mozi tolta a Star Wars IV. Egy új reményt. Nagyon terveztem menni, de végül nem sikerült, mindenesetre tisztelet nekik! Szeretem az ilyeneket, a The Thing is jöhet!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.