Már van az Extraction folytatásának előzetese

Mármint komolyan, nem nagy a feliratos előzetes, viszont megmutatják, hogy Tyler Rake túlélte (ha valakinek nem lett volna világos az Extration végénél). Tudtuk, hogy jön a film, de a Netflix már építi a hypeot, pedig még jó messze a bemutató, ha jól emlékszem Hemsworth Thor 4-et forgatott, most Hulk Hogan filmet talán, és utána jöhet ez.

human
írta
2021. 09. 25. 19:51
megjelenés
14
hozzászolás


14 hozzászólás a “Már van az Extraction folytatásának előzetese” bejegyzéshez

  1. 2020 akkora egy rakás szar év volt minden szempontból, hogy nekem az év egyik legjobb filmje volt. Jöhet a 2. Most nézném azonnal.

  2. Narg: Pontosan. Ha még mellé vesszük azt, hogy mennyi pénzből hozták össze, akkor pláne van mire verni. :) Az 1985-ös Kommandónál is anno elég volt az a pár hűha jelenet azért, hogy kismilliószor újranézzem.

  3. Kurv@jó volt az első rész és a vágatlan jelenetek nekem amúgy is a gyengéim szóval én vertem rá nagyon

  4. Szerintem A Legjobb Netflix-film az első rész, kő egyszerű sztori + agyeldobós akció, várom a másodikat. :)

  5. Jah, az akciórészek faszák voltak, az nem vitás, viszont ez is feleslegesen két órásra volt nyújtva (a David Harbouros részt nyugodtan ki lehetett volna kukázni), de ami a legjobban kiakasztott, az a film kezdése a ultramegagiga spoilerrel…
    Remélem a második részben egy feszesebb filmet hoznak össze, és nem ÚGY kezdik megint…

  6. Tehát túl lehet élni azt, ha kereztüllőnek mesterlövész puskával, utána átlövik hátulról a nyakad és már mozogni se tudva, beleesel a folyóba….szuper, jöhet!

  7. milyen szerencse, hogy egy bangladesi, gangesz-tisztaságú folyó kauterizálta a sebét… maga a film jó volt, szóval jöhet a folytatás :-)

  8. Szóval a kommentek alapján 2021-ben még mindig elég 1 jól megkomponált és mellé pár okés akciójelenet, hogy eladjon egy 2 órás filmet a nézőknek és azt egyesek kurva jónak vagy a felhozatal legjobbjának nevezzék. Az meg hogy a történet nulla, a karakterek semmilyenek lényegtelen.
    Vajon egyszer el fogunk jutni oda, hogy akkor kapnak a filmek ilyen elismerő jelzőket, amikor tényleg minden a helyén van bennük? Nem értem, miért elégedünk meg az alacsony léccel. Szórakoztató, látványos akciófilmekből is készítettek már olyan alkotásokat, amik minden szempontból jól voltak összerakva. Miért nincs az, hogy ennél alább nem adjuk? Mert ha nem, tényleg nem is fogják jobban megerőltetni magukat a készítők.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.