The Electrical Life of Louis Wain-előzetes

Benedict Cumberbatch és Claire Foy főszerepel ebben a kosztümös drámában, ami a fenn látható angol művész életét mutatja be, szóval életrajzi darab. A férfi a macska képeiről volt híres és hírhedt, csak ugye nem az instagram korában hanem az 1900-as évek elején.

 Will Sharpe rendezte, és a trailer alapján nekem súlyosan kihagyós. Amazon Primera november 5-én kerül, aki szereti az ilyen zsánerműveket az örülhet.

4 hozzászólás a “The Electrical Life of Louis Wain-előzetes” bejegyzéshez

  1. Nekem jöhet! :)
    A trailerben egyébként Toby Jones, Nick Cave és Taika Waititi is feltűnnek egy-egy pillanatra. A narrátor pedig Olivia Colman. Ennek jó filmnek kell lennie. :)

  2. ZS, én Alexandre Desplat-tal kapcsolatban tettem fel magamnak ezt a kérdést :) Ok, a fickó tehetséges zeneszerző, na de volt olyan év, amikor 7 filmhez is szerzett zenét. Talán reggelire, ebédre és vacsorára is kokót eszik, mert máshogy ezt a tempót nem lehet csinálni :D

  3. Az előzetes alapján engem se fogott el, de elolvasva az élettörténetetét egy számomra ismeretlen művésznek, azt kell hogy, mondjam lenne alapanyag egy komoly drámáhpz (több komoly drámához): alkotóképesség és skizofrénia, a mentális betegségek átörökítése, a szabadalom hiánya és a művész kihasználása, a családon belüli diszfunkcionalitás hatása a párválasztásra és a szerelem impulzusa a művszetre, stb.
    Érdemes volt kirakni, köszi human

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.