Licorice Pizza-előzetes: Paul Thomas Anderson!!

Lehet, hogy a Phantom Threadtől nem ájult el mindenki, és az Inherent Vice túl vibe, de akkor is a The Master, Punch-Drunk Love, Magnolia és a Boogie Nights rendezőjének új filmje lesz ez a trip a 70-es évekbe.

A történet a San Fernando völgyben játszódik, ahol két fiatal próbál felnőni és még szerelembe is esik. Röviden összefoglalva semmi extra, de basszus ezzel a Life on Mars dallal aláfestett előzetessel megvettek ezerrel.

14 hozzászólás a “Licorice Pizza-előzetes: Paul Thomas Anderson!!” bejegyzéshez

  1. There will be blood-ot nem szabad kihagyni, szerintem a legjobbja.
    Amúgy ez a faszi tud valamit, még a leggyengébb filmjeiben is van valami amit mások egész életükben nem fognak összehozni. Ez filmje is várós, ezerrel.

  2. Nekem a Phantom Thread az egyik legjobb moziélményem az utóbbi évekből. Tipikusan az a film, aminek az apró szépségeit nem vettem volna észre ha otthon nézem, nagyon jót tett neki a mozivászon.

  3. Az Inherent Vice az egyik kedvenc filmem. A színészek, a fényképezés, a díszletek, a hangulat… Mindig magába “szippant” – hogy stílszerű legyek -, egyébként pedig bejönnek a lassan csordogáló sztorik.

    Ez is hasonlóan jónak ígérkezik.

  4. Már az komoly meló lehetett, hogy ezeket az “egyformán ronda” fiatalokat összecastingolják :)

  5. Gosforddal egyetertek, nekem is az Inherent Vice a kedvencem tole, de azt nem ertem, hogy az erenyek felsorolasa kozul pont a zenet hogy lehetett kihagyni? :)

    ezt meg termeszetesen varom nagyon.

  6. Tom fcking Waits! Azonnal nézős lenne amúgy, szerintem a Phatom Thread is fenomenális volt, de lehet csak azért mert DDL búcsúja volt.

  7. wow, ezt a hangulatot tényleg nagyon eltalálták. A zene pedig tökéletes választás volt. Emlékeztek arra, hogy pár évvel ezelőtt ilyen kaliberű tinédzsereket (pattanások, nem-tökéletes test és arc, stb) esélytelen lett volna TVben látni?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.