10 hozzászólás a “Csak egy részlet a Venom 2-ből” bejegyzéshez

 1. A Venomos posztjaid mennyiség alapján ez az év legfontosabb filmje :D
  (komolyan, nem értem ezt a becsípődést nálad, ez akkora trágyának néz ki, és már az első is az volt :))

 2. Mindig is arra voltam kíváncsi,hogy a korhatár besorolásakor mik a határok? Mitől függ, h R vagy csak 16+ lesz a vége.
  Pl. Carnage nem túl szívderítő látvány alapból sem, de ha nem aprít fel elevenen embereket, vagy nem folyik a vér, csak fröcsög, akkor belefér a 16+ határba? Viszont ha tízzel több embert ölne meg,akkor már R lenne,még akkor is ha csak fröcsögne azok vére? Vagy a szövegben pl 20 b+/f.szom belefér, de ha már 21 lenne, akkor az már R lenne?

 3. debali: PG13-nál a vér pirosan nem jelenhet meg (feketén vagy zölden igen). Max 1 db fuck kimondása engedélyezett. Női cici, mellbimbó megjelenítése tilos (az is max 17 éves kor felett jár). Viszont hogy hány száz embert ölnek meg, aprítanak szét, az nyugodtan limitek nélkül befelér, csak arra kell a készítőknek figyelni, hogy eközben a vércsöppök ne látszódjanak vagy ezt mind messziről, árnyékban mutassák, esetleg közben schnittek legyenek.

 4. totoro: komolyan minden nagyobb blockbuster kap ennyi posztot legalább, nem hiszem, hogy a Venom nagyságrendileg többet kapott, mint a Dűne vagy a Bond, eskü én ezt a rákattanást nem értem a posztok mennyiségére, amikor nem igaz.

 5. 6: De most komolyan, a Venom mióta blockbuster? A Dűne blockbuster, a megjelenése egy valódi filmes esemény, a Venom meg egy költséges B film rétegközönségnek.

 6. Ja, az első rész nem blockbuster, hanem rétegfilm 856 millás bevétellel. Jó nagy az a réteg. 😀

 7. 100-110 millára tippelik a budgetet, az hol nem blockbuster? és amúgy is képregényfilm, szóval sokaknak kiemelt premier.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.