Gucci háza!

Még várjuk az egyik Ridley Scott filmet a moziba, addig már kopogtat is a kötelező, egy igaz sztori gyilkossággal. Leto megvan a poszteren, nem? Már persze azon a poénon felül, hogy durván nőiesre maszkírozták.

7 hozzászólás a “Gucci háza!” bejegyzéshez

  1. Utána kellett néznem az ötödik tagnak a képen, magamban morogva, hogy mekkora hülyeség, hogy Leto-t kiírják de más szerepel a plakáton :D

  2. Soem értettem, hogy miért kell kevert sorrendben kiírni a szereplőket a képen levő sorhoz képest. És szerintem a plakátok 90%-a így készül.

  3. egyszerű: a színészek szerződése miatt, sőt, a nevek vannak általában a pénzügyi sorrendben is vagy hogy fogalmazzam meg, avagy Lady Gaga kapta a legtöbbet feltehetően, ebből csak az AND térhet el, mert az is kiemelést jelent.

  4. Mondjuk az elég tré (szerintem), hogy Gaga a maga 2 vagy 3 filmjével meg 1 sorozatával kapja a legtöbbet ilyen (színészi) Oscar díjas legendák mellett. OK, hogy a fiataloknak ő a nagyobb húzónév, de azért egy Al Pacino mellett.
    Én csak az AHS-ban láttam, de abban annyira pocsék volt, hogy nem is érdekelt tőle a Csillag születik. Az Oscart meg ugye a dalért kapta, ami tényleg nem rossz.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.