Megegyezett a Disney és Scarlett Johansson

Szóval az lett a vége, hogy a Disney blöffölt “úgysem viszed tárgyalásra”, erre Johansson oda vitte? Végül tárgyaláson kívül megegyeztek, és nem tudni a részleteket természetesen, feltehetően gazdát cserélt egy rakat pénz. Tippre az lehetett a cél, hogy semmi olyasmi ne derüljön ki egy tárgyalás alatt, amit nem akar a Disney.

ScarJo:

I am happy to have resolved our differences with Disney, I’m incredibly proud of the work we’ve done together over the years and have greatly enjoyed my creative relationship with the team. I look forward to continuing our collaboration in years to come.

Disney oldal:

I’m very pleased that we have been able to come to a mutual agreement with Scarlett Johansson regarding Black Widow. We appreciate her contributions to the Marvel Cinematic Universe and look forward to working together on a number of upcoming projects, including Disney’s Tower of Terror.”

human
írta
2021. 10. 01. 02:41
megjelenés
10
hozzászolás


10 hozzászólás a “Megegyezett a Disney és Scarlett Johansson” bejegyzéshez

 1. :D :D :D :D :D :D

  Egyébként tényleg jót röhögtem a két nyilatkozatot olvasva… Jól van gyerekek, szépen játszottatok…

 2. már júliusban is azt írtam, hogy tuti közös megegyezés lesz :DDD ha sok pénzed van, (a halhatatlanságon kívül) mindent meg tudsz oldani

 3. Egyreszt az amit mondasz Human, hogy ne deruljenek ki reszletek, masreszt egy precedensjogi rendszerben igyekeznek elkerulni a precedens megteremteset.

 4. Tippre Johansson nem kapta meg a követelt 50 millió egészét, cserébe leszerződtették pár filmre neki kedvezőbb feltételekkel, mindenki boldog.

 5. @T: ScarJo a mozis jegyeladás után kapott százalékot, viszont azzal, hogy a Disney kinyomta mozival egy időben streamingre is a filmet a szokásos 90 nap késleltetés helyett, nyilván csökkentek a mozis bevételek, amit ScarJo zokon vett.

 6. Szerintem a + 50 milla nem volt reális, mondták hogy adnak 25öt és mindenki boldog plusz 1-2 új szerződés kedvezőbb feltételekkel.

  Ha ez bíróságra ment volna, azzal a disney és ScarJo is hosszú távra elhasalhatott volna, mert ScarJo-t ennek fényében nincs aki leszerződtetné, de a disney meg nézhetne szembe a metoo-val … :D

  És ahogy fentebb írták ha pénz van minden van még a hallgatás is megvehető :D

 7. A sorok között olvasva :)

  ScarJo: ott rohdjatok meg a szarjaitokkal együtt, fillérbszó gcik, végre megszabdultam tőletek, soha többé nem fogok Dízni filmben szerepelni.

  Disney: a súdió közelébe se álmodd magad kisanyám, ha Weinstein még aktív lenne az amit kapnál, az lenne neked igazán a Tower of Terror

Leave a Reply

Your email address will not be published.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.