10 hozzászólás a “A Dune rendezője” bejegyzéshez

 1. Aha emlékszem én is akkor kezdtem tervezni ilyesmit, közvetlenül a doktori disszertációm után és a Nobel díjam előtt.

 2. Ez a kedvenc PR dumám. :D

  Minden rendezőnek minden film amit valaha csinált az a gyerekkori álma és ez most hú de jó, hogy végre… :D

 3. …én 14 évesen Son-Goku filmet akartam. Még van idöm, majd 2042-ben megrendezem a 2009-esnél sokkal jobb sajatomat. :D

 4. Ez is olyan lesz majd, hogy a galaktikus utazas es urhajok koraban a vegso csatat 2 ember verekedese donti el?

 5. 5. Egyáltalán nem ilyen. Fantasztikus a film. Az egyetlen kritikám, hogy túl hosszú, és furcsa a pacing. Az utolsó fél óra elég vontatot, de ezenfelül simán a legjobb film amit kb az utolsó 3 év alatt láttam. Mindenki moziban nézze, nagyon megéri.

 6. DH: ez egy galaktikus utazás aminek az utolsó jelenete (de majd csak a második részben) két ember pengecsatája, ami semmit nem dönt el, hanem szükségszerűen megtörténik. (mivel ott már minden el van döntve)

 7. Tényleg basic PR-duma, de ha egyszer van róla bő 10 éves videó (még a befutása előttről), amiben arról beszél, mennyire szereti a Dűnét stb., az némi hitelt azért ad a szavának.

  Nekem meglepően pörgős és rövid érzetű volt az új film, és ezt mondták olyan haverjaim is, akik a könyv ismerete nélkül nézték. Konkrétan csodálkoztak, hogy 2,5 óra volt a játékidő, mert szűk 2-nek érezték. Tehát plot szempontjából nagyon sok dolog tényleg nem történik, de minden fél percre jut egy weird plusz infó vagy para vizuális megoldás, amin elcsámcsoghat az ember, sűrű, egyedi élmény (szerintem).

Leave a Reply

Your email address will not be published.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.