Valahol dicséretes a hazai forgalmazók hozzáállása a Dűnéhez

Annyira odavannak a hazai warez közösségért, hogy megvárják az HBO Max premierjét a filmnek. Nyilván az amerikai premier lesz a hazai időpontja is, miközben jó pár helyen már hasít, konkrétan Budapesttől pár óra kocsikázásnyira is.

Nyilván nem tudjuk miért alakult így, simán elhiszem, hogy a hazai közönségnek más filmek szoktak jobban feküdni, azok vannak elsőbbségben, vagy épp elvennének a Dune lehetséges nézőiből, de sima kívülállóként furcsa ez a döntés na.

Na mindegy, itt egy új poszter (összehasonlításnak: IMAX, Dolby). It Begins.

human
írta
2021. 10. 07. 17:59
megjelenés
10
hozzászolás


10 hozzászólás a “Valahol dicséretes a hazai forgalmazók hozzáállása a Dűnéhez” bejegyzéshez

  1. Kétségkívül furcsa döntés. Szeptemberben volt hó elején+végén 1-1 blockbuster, 16-án bemutatva lett volna 2 szabad hete kasszát robbantani, erre bedobják 3 sikervárományos cím (Halloween, Last Duel, Venom 2) mellé, plusz még a James Bond is műsoron lesz, meg a Gyurcsány-film is jópárakat meg fog mozgatni.

  2. Ki tudja milyen logika van a forgalmazok fejeben. Arra emlekszem, mikor a Baljos Arnyak majusi amerikai premierje utan otthon szeptember kozepeig kellett varni, hogy megnezze az ember moziban. Persze megnezhette a warez “Z” verziot az ember, ha esetleg ugy volt vele, hogy csaknem 20 ev kihagyas utan valamicsket kivancsi volt egy uj Star Wars filmre. En speciel kivartam.

  3. Én múlt héten néztem meg, Bécsben. Nekem egy picit unalmas volt, de lehet nem voltam benne a feelingben, bár feleségem, aki nem ismerte egyáltalán élvezte.

  4. kár, hogy az októberi Vox magazinban nem volt poszter:D kitenném.. Elég hosszú cikk van benne róla (kíváncsi lennék kitérnek-e a dátumosdira), de amíg nem látom, nem akarok tudni előre semmit..

  5. Én máig abban a hiszemben voltam, hogy már jövőhéten jön itthon, imdb-n még nem rég ez a dátum volt kint, nem értem a hazai forgalmazót, idióták. :(

  6. walker. Az 1999ben volt, akkor az volt a megszokott. Az amcsi bemutató után hetekkel-hónapokkal jutottak el hozzánk a filmek. Akkor a forgalmazók a nyarat uborkaszezonnak tartották, ha lehetőségük lett volna rá akkor se akarták volna a blockbustereket nyáron bemutatni. Azóta viszont teljesen meegváltoztak a viszonyok, nyilván nem kell ecsetelnem merre.

  7. Itt Amszterdamban majdnem egy hónapja, megérni várni rá bár sokaknak lassúnak tűnhet néhol, mégis egy!”első rész” akárhogy nézzük.

  8. Mindeközben warezban már elérhető. Igazán megérdemelhettük volna mi is időben ha már nálunk forgatták. Viszont annyira a semmiből jöttek az európai szeptember közepi premier dátumok, hogy simán el tudom képzelni hogy a magyar szinkron egyszerűen nem lett kész korábban. Vagy úgy voltak vele a magyar piacról nem folyik be akkora összeg, esetleg nem befolyásolja a bevételeket annyira az hogy warezban elérhető vagy sem.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.