10 hozzászólás a “Megan Fox kinézete az Expendables 4-ben” bejegyzéshez

  1. Amilyen jó ötlet volt az Expendables annak idején akkor szemét is lett belőle. 80s akció hősöktől eljutottunk az ilyen bohócokig mint Fox. Sajnos öreg korára Slynak is elment az esze, látszott ez már a gyalázatos Rambo 5-nél is.

  2. Ez a smink oltári gáz, meg a hacuka is.
    A múltkori oroszlános filmbeli zsoldos-skin jobb volt neki. Ott elhittem, hogy akciózni is tud. Ez meg, mintha a Brazzersnél forgatás előtt készült volna.

  3. Reméljük, hogy csak hasonló szerepe lesz, mint Julia Roberts nem olyan jól sikerült bátyja, és nem ő akar majd bunyózni Lundgrennel, mert rövid bunyó lenne.

  4. Szétplasztikázott fejű Sly maga mellé vette a műanyagarcú Megant. Szerintem ez érthető logika. Michaela Romanini vagy Donatella Versace is jöhetnek a sorba. …és már PG17 lesz a film rögtön. :)

  5. Biztos bennem van a hiba, de bottal se nyúlnék hozzá annyira taszít a 15kg plasztik ami az idők során a testén ragadt. És ő lenne a “szexi jó csaj?” eh…

    Az Expendables saját maga paródiájává vált.

  6. Kicsit korán kezdte a sok plasztikáztatást,mert konkrétan már rá sem lehet ismerni!

  7. Ti honnan tudjátok ennyire magabiztosan, hogy plasztik? Nem számonkérés, hanem érdeklődés, hogy persze nekem is az ugrik be az ilyenről elsőre, vagyok már annyira kondiciionálva, de nem lehet,hogy csak egy szép, még relatív fiatal, magára ritka sokat adó hölggyel van itt dolgunk, aki vastagon ki van vakolva, haja 5000$ vágás-festés stb., szétaerobicozott test, igényesség a ló másik oldaláról (plusz esetleg kis ajakfeltöltés :D)?

    Persze akárhogyan is, az ég gusztusomnak ez még vásznon is sok, de attól az még nem=plasztik.

    Csak kérdem, ha off, akkor az E4 nem érdekel most sem, de nyilván megnézem valahol egyszer.

  8. Supul_et_Flow:
    Lehet igazad neked is, de egy arc karakterisztikája ilyen sokat nem változik, mint amilyen most meg amilyen a transformersben volt …

    Itt két dolog lehetséges, túl sok photoshop vagy túl sok plasztika.
    Lásd.: A magyar Aletta Ocean -t igaz ő csak 18+os filmekben szerepel, de nagyon jól végig nézhető már youtube videókon is hogy változott évről évre a feje, míg már lassan fel sem ismerni az eredetit az újhoz képest.

  9. Abu: azért Fox simán felismerhető, wtf, a fenti nem a legjobb kép de néz meg pár paparazzit és tök régi Foxnak néz ki csak nyilván öregebben, de az meg normális, én sem a 15 évvel ezelőtti magamat látom a tükörben.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.