Megvan az új Pinhead

Jamie Clayton (The L Word: Generation Q) lesz Pinhead az új Hellraiser filmben. The box! You opened it, We came!

A film rendezője David Bruckner (The Ritual, The Nighthouse)  és a további szereplők: Odessa A’zion, Brandon Flynn, Goran Visnjic, Drew Starkey, Adam Faison, Aoife Hinds, Hiam Abbass.

human
írta
2021. 10. 08. 08:56
megjelenés
5
hozzászolás


5 hozzászólás a “Megvan az új Pinhead” bejegyzéshez

  1. Basszus, a The Night House rohadt jó volt, meg a The Ritual is tetszett. Hirtelen elkezdtem várni a filmet. Már persze, ha ez nem az, amit Goyer istápol, mert akkor feljelentek valakit.

  2. épp olvasom A ​vér evangéliumát (Hellraiser 2 könyv), és eszembe jutott, miért nem készül egy jófilm a brandből…

  3. Mondjuk nem tudom, a transzneműség az ő esetében mit jelent, de a lore-ban Pinhead egy Elliot Spencer nevű katona volt az első világháború idején, aki kinyitotta a dobozt és így lett kenobita. Nem vagyok transzfób, de ő elég hangsúlyosan férfias karakter. Mondjuk a Hellbound Heart regényben meg se jelenik explicit módon, csak utalás van rá, hogy az egyik kebobitának szögek állnak ki a fejéből és a többi is csak torz kinézetű , férfi-nőszerű figurának van leírva részletes ábrázolás nélkül. Az általunk ismert Pinhead a filmes feldolgozás és a folytatások szülötte inkább, nem az eredeti regényé, ez meg teljes reboot, szóval jó lehet.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.