The 355 másodszor: Chastain és a többiek pakolnak

Összefognak több kontinens legjobb női titkos ügynökei, hogy megakadályozzák a III. világháborút, ami akármelyik billentyűzet elől elindítható. Azért sok fizikai akcióval kell elhárítani a veszélyét.

Jelenleg 2022 januárja a kitűzött premier időpont, nem is értem miért, hiszen a trailer nem… ja de, annyira rossz. Vagyis ez túlzás, inkább egy közepesen közepes. Ami a legszomorúbb, az nem a történet, hanem az akció amit mutatnak az nem tűnik erősnek.

És ez a rapzene?

human
írta
2021. 10. 09. 02:17
megjelenés
10
hozzászolás


10 hozzászólás a “The 355 másodszor: Chastain és a többiek pakolnak” bejegyzéshez

 1. Mostanában, ha kevés fekete arc van egy előzetesben, ilyen (sokszor oda nem illő) háttérzenékkel célozzák meg az afro-amerikai közönséget. Profi marketing.

 2. Az első szó, ami eszembe jutott az az “életidegen”. Tom Cruise extrém jeleneteit jobban elhiszem, mint hogy ennek filmnek a forgatókönyve megtörténik.

 3. Borzalmas. Meg az is, hogy Hollywood még mindig ott tart (tisztelet a kivételnek, pl. Bridge of Spies, Tinker Tailor Soldier Spy), hogy a kémek = John Wicket megszégyenítő szuperkommendósok, 52 kilós 45 éves csajok, akik a világháborút kirobbantó gonoszokat 1v5-ben is simán lenyomják. Hogy ezeket hogy a vérbe nem tudják bevetni a tálibok ellen, rejtély.

 4. Ez iszonyú rossznak tűnik még mindig (Marion Cotillard nem véletlenül szállt ki belőle, de a többieknek miért nem volt ennyi eszük?). Vajon lesz olyan pocsék film ez, mint az X-men Sötét főnix volt? Simon Kinberget nem lenne szabad engedi, hogy rendezzen, maradjon csak producer és kész.

 5. Egy újabb girl power film. De “jó”.
  Háát erre nem fogok elrohanni. A story még elmegy egy unalmas, esős vasárnap délután, de a szereplők…. Legalább pakoltattak volna fel rájuk egy kis tömeget vagy választottak volna Ronda Rousey,
  Gina Carano típusú színészeket. Mert az hihető ha ők vernek szét rossz arcokat.
  Amúgy meg, miért lepődünk meg? Mikor éveken át néztük, ahogy a hobbit méretű Ms. Johansson a szart is kiveri harcedzett, izomkolosszus kommandósokból. :)

 6. jaja, az emberek rohannának Ronda ROusey és Gina Carano kaliberű főszereplős filmekre (nem), mintha ahogy az alacsony 65 kilós Tom Cruise sokkal hihetőbb ennyi erővel :D Inkább az a baj, hogy mintha fel sem készültek volna az itteni nők a szerepre, ahogy Chastain abban a bérgyilkosos szarban is ugyanezt az utcaembere stílust hozta, nem pedig a profit, akinek minden mozdulata kimért és hatásos. Ez az igazi különbség, nem pedig az izomkilók. Részemről sosem értettem, hogy miért lett az akciófilmek mindene a verekedés, egy 40 kilós ropi csaj is le tud lőni bárkit, arra kellene ráfeküdni, nem pedig az ilyen verekedésekre amikre még csak fel sem készítik a színésznőt.

 7. Ezt még nem mutatták be :D szerintem 1 éve látam itt az első trailert azt hiszem. Straight to dvd érzetem van.

 8. Szerintem teljesen rosszul fogják meg a girl powert, azt hiszik fizikai erő kell… pedig ripley és sarah connor is bizonyitja, hogy érzelmi és pszichikai, inteleginciai erő és fölény kell, és akkor maradandó klasszikus film ès karakter születik… bár gondolom ez nem mindig cél halivudnak

Leave a Reply

Your email address will not be published.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.