10 hozzászólás a “A film végére megtudjuk kicsoda — holnap Scream előzetes!” bejegyzéshez

 1. Oh, ez nekem totál kimaradt, hogy a rendezők a Ready or Not filmért feleltek. Hát azt nagyon szerettem, így még el is kezdett érdekelni ez a film is.

 2. gamegod: Surely you mean Bradward Boimler :)

  Meglepett, hogy a 13 Reasons Why gyerek benne van, nem a színészi tehetségéről híres. (Mondjuk, nem is Citizen Kane 2-t forgattak, so.)

 3. Igen-igen! Új sikoly 10 évente simán jöhet. Sorozatot is “illő vóna” megnéznem.

 4. uhh, szegény Courtney Cox, de sz*rul öregszik
  egyébként a film nagyon várós, az eddigieket mind szerettem, így meg, hogy a rendezők azok, akik, főleg! :)

 5. Rég vártam ennyire egy előzetest :)
  Nekem a Ready or Not tetszett, örülök, hogy azok a rendezők vették át. persze Wes Craven hiányát azért nehéz lesz pótolni.
  Kérdés vajon eljött az ideje, hogy meghaljon valaki a három főszereplő közül? Esetleg többen is? Én biztosan moziban nézem majd.

 6. Tudom, hogy ritka állatfaj vagyok, de nekem a 3. rész az egyik kedvencem, az első rész után. :)
  Nekem nagyon, nagyon bejött az egész sztori és a karakterek. Abban a filmben ismertem meg Parker Posey-t, akit iiiimádtam benne! Számomra az ő karaktere annyira emlékezetes és jól megírt volt, mint a 3 főszereplőé. Imádtam a jeleneteit, a poénjait. Amikor a Carrie Fisher “hasonmással” találkoztak. Vagy amikor faxon jöttek a forgatókönyv oldalai, hogy ki fog meghalni miközben szivárgott a gáz. Emily Mortimerrel is abban a filmben találkoztam először és azóta is bírom őt.
  Őszintén szólva nem értem, hogy miért nem szeretik ennyien a 3. részt, amikor szerintem sokkal, de sokkal jobb volt a másodiknál, pedig szinte csak olyan véleményekkel találkozom, hogy a második rész milyen príma volt (ami számomra meg inkább gyenge eresztés).
  Amúgy mennyire lehet már komolyan venni, hogy ötödjére történik meg ezzel a hármassal, abban a kisvárosban, hogy egy újabb sorozatgyilkossal gyűlik meg a bajuk? :DDDD Az lenne az igazi csavar, ha az egyik részben ők hárman lennének a mumusok és nem (egy) újabb random alak(ok).

 7. Legyen Courtney Coxx a ghostface plíz, csak takarják el azt, ami az arcából megmaradt, köszi! (jóbarátok rajongóként írom)

Leave a Reply

Your email address will not be published.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.