Home Sweet Home Alone-előzetes: ez az amire gondolsz

Igen, a Disney+ szállítja az új Reszkessetek betörőket. Tudjátok, azt a filmet melegítik fel, amiben egy fiatal srácot otthon hagynak a szülei, és kis bulizás után rájön, hogy be akarnak törni a házába, ezért csapdákat állít nekik.

A reboot apropója? A trailer alapján úgy tűnik, hogy ezúttal nyíltan pszichopatának állították be a kölyköt, aki láthatóan élvezi, hogy bánthatja a betörőket “upszi, betörtem a koponyááád”. Nagyon durva családi film lesz ez.

Ez a poszter is van:

22 hozzászólás a “Home Sweet Home Alone-előzetes: ez az amire gondolsz” bejegyzéshez

 1. Azonkívül, hogy valószínűleg kb az összes csapdát, ami esetleg kicsit is szórakoztató lehetett volna, előtték a trailerben, mondja már meg valaki, hogy erre a filmre mi szükség van? De most komolyan. A mai gyerekek/családok tényleg nem tudnak már egy harminc évvel ezelőtti, teljesen jól öregedett családi filmet megnézni? Miért nem?
  Az előzetes alapján ennek a filmnek semmi lelke nincs, míg az eredeti (2-nek) pont az volt a lényege (gondoljunk a szomszéd bácsira vagy a galambos nénire).

  Nem hiszem el, hogy nem lehet új dolgokat kitalálni és képesek még a Home alone címet is meggyalázni ezzel a tömegszerencsétlenséggel.

 2. @Shannen A disney nem sok olyan filmet gyártott eddig, amire szükség lett volna. Csinálják a pénzt a részvényeseiknek, ennyi szükség van rájuk.

 3. Nem találok szavakat. A film láttán az első ami eszembe jutott a kedvenc meme-em :D
  Why?!? “For the Glory of Satan of course!”

 4. Bárki is követte el ezt a förmedvényt (nem vagyok hajlandó utánanézni), az alighanem a főszereplő találékony védekező akcióiban vélte megtalálni az eredeti film sikerének kulcsát – ezért még rátett pár lapáttal – pedig nem azokban volt. M. Culkin egy alapvetően szeretnivaló, csak nagyon eleven kiskölyköt formázott meg, ez a gyerek viszont szörnyen ellenszenves, ahogy a szülei és maga az egész film is. Kár volt bele pénzt ölni.

 5. A Scream ok, Kult Film, jó lesz. De úgy erre nem tudok mit mondani. Olyan mintha egy alacsony költségvetésű folytatás lenne, trailer alapján. Remake semmiképpen. Nem értem.

 6. Shannen: Disney+ra kell tartalmat gyártani gyorsan, nagyüzemben és kézenfekvő, hogy a Disney az általa birtokolt címeket újrahasznosítja. Az már más tészta, hogy ezek futószalagon érkező lelketlen filmek, amik (ha ezt a színvonalat ütik meg akkor) nagy valószínűséggel bukni fognak. Mondjuk én már akkor kicsit felhúztam a szemöldököm, amikor arról olvastam, hogy nem vetik el a PG-13-as Alien ötletét. Hát jó…

 7. Annyira unszimpatikus a gyerek h kajak a betörőknek fogok szurkolni, persze úgy se nézem meg. még pár év múlva a jocky TV-n se hattérzajként.

 8. Néhol úgy néz ki pár jelenet, mint valami magyar reklám.. Nagyon fura.
  Az egész meg egy amerikai sitcom minőségével vetekszik.

 9. Az eredeti két részt Tavaly néztem újra a 6 éves kislányommal. Nagyon tetszet neki. Tehát nem öregedtek annyira a filmek ,hogy ne tudnák megnézni a mai fiatalok.
  Szóval szerintem is semmi szükség erre.(Ezt biztos nem nézetem meg vele inkább újranézzük a régieket)

 10. Szégyen. Döbbenetes számomra, hogy a dizni ilyen arcpirítóan fölösleges és igénytelen módon nyúl sokszor a filmekhez. SW? Cruella? Lion King élőszereplős? És most ez… Ennyire kell a “tartalom”? Még akkor is, ha ez a film már ennyi alaján sem tűnik egyenrangúnak az eredetivel? Akkor meg minek?

 11. Komolyan nem értem a fanyalgást, nem kell megnézni, ha taszít és kész. Nolan meg megcsinálja a huszadik filmet Oppenheimerről, de annak meg tapsol mindenki, mert Nolan.

 12. Már az első hírnél sem érdekelt túlságosan, a Joe Pesci-Daniel Stern páros alapban verhetetlen.

  De itt még a gyerek is rossz, olyan tipikus bully arcai vannak, azok fognak szúrkolni neki? Mert én inkább a betörőknek, bármennyivel is nullábbak elődjeiknél.

 13. Igazából, ha jól nyulúlnanak hozzá és megmaradna a leke is a történetnek meg az ünnepi hangulata és mondanivalója akkor nem lenne baj. Nagyin sok technologiai valtozas volt azóta a játékoknql, igy sokkal kozelebb lehetne hozniba mai gyerekekhez. Dron, nerf gun, a szivatas stream elese.
  Szóval látnék benne fantáziát, más kérdés,hogy nem ilyen lesz

 14. Már az előzetes is sok volt. És igen nem is fogom megnézni de csak azért is itt hagyom: kinek? minek? miért?

 15. A három még szódával elment, de ebből a franchise-ból egyetlenegy folytatást néznék meg: amiben visszatérne az azóta jól megkorosodott Kevin és a vízi naplopók :D
  Nem kéne összetörniük magukat, akár a háttérből irányíthatnák a kollégákat, Kevin családapáskodhatna, pár régi családtag cameóval, tökmindegy, de ez ilyen reunion jó kezekben hatalmasat ütne.
  Anno szó volt egy Bud Spencer – Terence Hill utolsó közös filmről is 2010 környékén, sajnos abból már ugye nem lehet semmi. De vannak klasszikusok, amik jó kezekben még nagyon üthetnének.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.