The Black Phone-előzetes: a holtak hívnak rajta

Ethan Hawke egy sorozatgyilkost alakít, aki egy a hálózatból kikötött fekete telefonos szobába zárja legújabb gyerek áldozatát. Aztán elkezd csörögni az a telefon, a korábban elkapott és megölt gyerekek hívják benne az új srácot, és osztják meg vele, hogy ők meddig jutottak a szökésben.

Nagyon remélem, hogy minden fontosat elfelejtek a trailerből februárra, mert kicsit “láttuk a filmet” vágásnak tűnt.

4 hozzászólás a “The Black Phone-előzetes: a holtak hívnak rajta” bejegyzéshez

  1. Régebbi kecsapban az volt a leírás, hogy “egy férfit elrabolnak és 6 gyerek vérével bekenve bezárnak egy pincébe, ahol csak egy antik telefon van, ami nincs bekötve sehova, mégis csörög minden éjjel, a halottak telefonálnak…” 2. fele stimm, csak a férfi nem, meg a 6 gyerek vérét sem véltem felfedezni:D

    Mintha GgGgGgorgie is áttekert volna ide az IT-ből (csak az esőkabát miatt.)

    Szerintem ez megér egy mozit, tetszik csak kár, hogy ennyi mindent beletettek az előzetesbe, mást már nem is, csak a filmet akarom látni.

    Ethan nagyon hasít, tegnap futottam bele a zeros and ones előzetesébe is.

  2. Nem kötekedésből írtam ☺ telkesen mindegy, hogy Ethan karaktere felnőttet vagy gyereket rabol el, az alapötlet így is, úgy is felettébb érdekes:D (nem értem még a nine perfect strangers végére, de simán lehet, hogy jobb lesz itt a kivitelezés mint ott)

  3. Most kiderül Scott érti-e még azt a horrort amit kedvelek, sztorija is és a Doctor Strange és Doctor Strange meg nem valósult 2. részébe ölt sok sok év nem érezteti majd a hatását. Remélem én is hogy nem lőttek el mindent, lepjenek meg.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.