Bruised-előzetes

A Netflixre jön november végén Hale Berry új filmje, amiben nem csak főszerepel a színésznő, de a rendezői székbe is becsüccsent. Egy kőkemény MMA harcos nőről szól, akiről mindenki letett, de összerántja az életét. Kiemelt premier, szóval feliratos a poszter alatti előzetes.

Van egy hosszú leírás is:

Jackie Justice (Halle Berry) megszégyenítve hagyja maga mögött a kevert harcművészetek világát. A lecsúszott, dühvel és megbánással teli nőt évekkel utolsó meccse után rábeszéli Desi (Adan Canto), aki egyben a barátja és a menedzsere, hogy vegyen részt egy kegyetlen illegális meccsen. Felfigyel rá Shamier Anderson karaktere, aki esélyt ígér Jackie-nek, hogy újra a ringbe lépjen. De a megváltáshoz vezető út váratlanul személyes fordulatot vesz, amikor megjelenik az életében Manny (Danny Boyd, Jr.), a kisfiú, akiről csecsemő korában lemondott.

human
írta
2021. 10. 14. 18:45
megjelenés
4
hozzászolás


4 hozzászólás a “Bruised-előzetes” bejegyzéshez

  1. Mivel a sportfilmeket nagyon kedvelem, ezt szívesen beadnám moziban, de tuti, hogy csak odaát fog limitáltan futni a moziban.

  2. Én is szeretem a “bunyós “filmeket plussz a UFC-t – Bellatort is (HAJRÁ BORICS ÁDÁM, aki még nem ismerné )(17-1 es mérlegével !:-)).

    Előzetes alapján mindenképpen érdekel !

Leave a Reply

Your email address will not be published.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.