Heti mozibemutatók: október 14.

Jött a Venom folytatása. Kell mást mondani? Vajon itthon is rohannak az emberek? Csak mert odakinn jobban hozott, mint a Bond. Mondjuk van mellé egy Ridley Scott mű is.

 • The Last Duel (Az utolsó párbaj) – Ridley Scott, középkor, egy kemény párbaj és egy nő állítása.
 • Jim Knopf und die Wilde 13 (Gombos Jim és a rettegett 13) – német családi kalandfilm, ha valaki a fiatal csemetéivel menne moziba? Kevés időpontban fut.
 • Venom: Let There Be Carnage (Venom 2. – Vérontó) – Tom Hardy és a szimbiótája.
human
írta
2021. 10. 14. 14:23
megjelenés
17
hozzászolás


17 hozzászólás a “Heti mozibemutatók: október 14.” bejegyzéshez

 1. Még ha szarabb film is esetleg, akkor is előbb adnék pénzt egy Ridley Scott-Adam Driver-Matt Damon nevek által fémjelzett műre, mint egy újabb képregény faszságra.

 2. Nem tudom, miből gondolja bárki is, hogy a Last Duel szar film lehet. Rottenen jelenleg 88%, Metacriticen 70. Tudom, hogy nem csak ez számít, de semmi utal arra, hogy szar lesz. Max. nem lesz kiemelkedő.

 3. Ha a Jogászhoz hasonló tanmese,akkor biztos veszek rá jegyet. Az ugyanis piszok jó film az öreg Scott papától.

 4. Teljesen érthetetlen számomra a Venom sikere. Iszonyatosan szeretem Tom Hardyt, követem a karrierjét, de sem ez sem az első rész egy kicsit sem érdekel. Nekem ez a kinti siker is fura. Mindegy, ez ilyen rejtély marad.

  Hétvégén vagy Last Duel vagy 007.

 5. Nincs itt semmi rejtély.
  Az moziba járók nagy része igénytelen, nem kell nekik bonyolult sztori, emberi dráma, csak a látvány meg az általuk is megértett primitív poénkodások.
  Nem akarok senkit megsérteni, van amikor én is beülök egy agyatlan szórakozásra, amiről általaban csalódottan is jövók ki, mert már nem elég a látvány, ha nem jó a film.
  Sajnos amíg ilyen a mozinézők többsége, addig maradnak a képregényfilmek nyárra.
  A történelmi, westent, scifi műfajok meg továbbra is hanyagolva lesznek rovabbra is, sajnos.

 6. Engem a Venom is és a Last Duel is érdekel. A Venomra csupán érzelmi alapból megyek, hiszen gyerekkorom kedvenc gonosza Carnage végre nagyvászonra kerül. Anno már a pletykák hallatán is izgatott voltam, hiszen a Raimi féle Pókember negyedik részébe őt akarták gonosznak, csak az füstbe ment. Nagyon sokakat mozi szempontjából szerintem csak a nosztalgia és az érzelmek vezérelnek, nem pedig a logika, szóval ezzel aligha vagyok egyedül. A film sikere is ennek tudható be.

 7. @Fiti: sajnos igazad van. Nem tudok mit hozzátenni. Plusz most olvastam neten, hogy van olyan mozi itthon nálunk is, ahol teltházzal ment és még nincs is hétvége. Szóval nem meglepő módon nálunk is tarolni fog.

 8. Venomot emgnéztem ma meló után.
  Messzire kerüljétek!!!!
  Borzalmas film lett. Ócska sztori, ócska párbeszédek, észrevehetetlen poénok, gány effektek, stb, stb.
  Mindez 80 percben.
  Egy eprcig sem tudott szórakoztatni, altatni annál jobban.
  Egyre többször futok lyukra, mármint, hogy f*s a film, amire beülök.

  Első részt kedveltem, de ez, ez valami förtelem. Remélem a Duel jó film, azt majd vasárnap este szeretném csekkolni.

 9. Tessék mondani, mennyire járnak a népek moziba mostanában? Ki mit tapasztalt, voltak azért a teremben?

 10. A venom pont azt nyújtja amit látszólag kínál. 1x megnézed es kész. Mondjuk a Csendben mert jön a hang szörny kettőt húsz perc után kinyomtam, ezt simán néztem.

 11. CaptainJaffar: járnak, de még nyugiban lehet azért mozizni, nekem a legnagyobb koraesti vetítés a Bond volt, de ott is harmadik ha volt a terem, és akkor lehet sokat mondok.

 12. Hát járnak a népek moziba.Nálunk a Venom majdnem teltházas volt.
  A Last Duel már nem.A Bond az elején szintén majdnem tele volt.
  Itt az Sugárban legalábbis.

 13. Last Duel, Venom majd otthon…tegnap kifagyott a CC oldala, de csak sikerült Dűnére foglalni…tökdurva, hogy csak 3D IMAX van, sima nincs..na de beérem azzal az az örömteli hírrel, hogy legalább adják feliratosan is. Ami még durva, hogy délre foglaltam, de már most látszik, hogy nem lesznek kevesen. Kezdem bánni, hogy nem vettem ki szabit péntekre:D

Leave a Reply

Your email address will not be published.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.