Needle in a Timestack-előzetes: időutazás a szerelemért

A Lionsgate filmjében Orlando Bloom egy olyan pasit alakít, aki az időben visszautazva megszerzi a nőt, akire mindig vágyott, csakhogy a történet rosszfiúja ő, és a hős is visszamegy, megakadályozni ezt. Nem akciófilm az eredmény, hanem egy szerelmes sztori, amiben a halványuló emlékek fényében kell felülvizsgálnia az életét a főszereplőnek. (Hm, ismerős valahonnan.)

Holnap jön VOD premierben  John Ridley (12 Years a Slave írója) rendezésében.

3 hozzászólás a “Needle in a Timestack-előzetes: időutazás a szerelemért” bejegyzéshez

  1. Az ötlet nekem nagyon tetszik, viszont szerintem rossz a szereplő választás, valahogy semmi kémiát, semmi igazi erős érzelmeket nem éreztem, inkább unott, 10+éves házasoknak tűntek, akik ha rossz a kedvük, megölelik egymást és egyáltalán nem tudnám elképzelni, hogy ilyen kapcsolatok felfordítanák a világegyetemet, csak hogy megint együtt legyenek…
    Valahogy több értelme lett volna szerintem ha már fix család van, gyerekek, akiket úgy mindenestül imád a főszereplő és elveszik őket tőle.

  2. Azért remélem lesz vmi inuniverse magyarázat arra, hogy miért engedik szabadon garázdálkodni az időutazókat, mert ez így elsőre elég nagy határokat szab és a barátnő visszaszerzése gyakorlatilag elenyésző fontosságú bármi máshoz képest, amit így meg lehetne valósítani.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.