Apex-előzetes: Bruce, drága Bruce

Újabb Bruce Willis remekmű. Mármint akár lehetne is, a történet az, hogy Bruce egy vadat alakít a gazdagoknak rendezett játékban. Amolyan The Hunt vagy nyilván Tökéletes Célpont móka, csak hát Bruce karaktere is visszanyal, mert akkora badass, hogy nem könnyű elkapni a lenti figuráknak

A megvalósítás? Nooooooos. Ahogy a többi szereplő is….

human
írta
2021. 10. 15. 02:36
megjelenés
19
hozzászolás


19 hozzászólás a “Apex-előzetes: Bruce, drága Bruce” bejegyzéshez

 1. Néha elgondolkodom, hogy direkt csinálnak ilyen rossz filmeket és hozzá traileket, vagy tényleg csak a hozzá nem értésről van szó. :)

 2. A Lőj a vadászra 35 éves, a Tőkéletes Célpont pedig 28. Hihetetlen mennyit “fejlődött” a színvonal ennyi idő alatt… :)

 3. Uhh ez mekkora trash. Egyik csávó tankelhárító rakétával megy vadászni az erdőbe egy pasasra, nevetséges.

 4. Sztem pedig minden benne van ami kell, kedvelt színészek, over the top akció, scifi környezet, a korai Schwarzenegger játékát idéző tökös egysorosok és szinte Blade Runner szintű látványvilág (az első pár narancs beállítás, hologram, na?). Sztem ez nagyváros és moziban nézős lesz!

 5. @serra: A ’94-es Surviving the Game-et se hagyd ki! :)

  Trailert nem nézek, így nem tudom amúgy, hogy mi alapján lehet ez rosszabb az elődeinél, azok sem robbantottak kasszát emlékeim szerint.

  Mind remek kikapcsolódás volt, mikor épp akcióra vágytam. Ettől sem várok többet.

 6. HÁÁÁÁT ez sem röpíti vissza az élvonalba ,de ez már nézhetőnek tűnik Willis mai szintjén .

  Ez Arnoldal jobban működne ?!

 7. Bayay: valószínűleg pont ezzel pitcheltek. :D

  Amúgy tényleg valahogy süt belőle a gagyi. Lehetne jó ezzel a narrálással, de nincs hangulata, a fényképezés is olcsónak hat. Szóval aligha váltja meg a világot.

 8. Talán 4 olyan képkocka volt a trélerben, amikben nem valamelyik szereplő arcát látjuk telibe’. :/

 9. Ebben a trailerben benne volt minden, mintha csak az előzeteshez kellő anyagot forgatták volna le! Sose gondoltam volna, hogy egy Ice-T filmet többre tartok majd, de a játssz a túlélésért rojtosra néztük kazin, ezt meg kb meg is néztem ebben a másfél percben! Még csak viccesen funnak sem érződik!

 10. Ha a 0:23nál látható konténer kinyitás után Brucet úgy ahogy van kilövik a gcibe, még akár érdekes is lehetett volna…rövidfilmnek, de tuti megússzák olcsóbban :)

 11. Ránéztem Bruce filmográfiájára, lassan 1,5 havonta sz@rja ki magából az új filmeket. Sokba fájhat a gyerek és asszonytartás :D

 12. Lesüt róla a), Willis bácsi fizetése = kb 90% film büdzsé

  b) ötlet: kéne egy Nic Cage & Bruce Willis crossover a világnak már nagyon. Helyszín mondjuk valami Sharknado környezetben az űrben. :D

 13. Ez az Edward Drake szerintem Bruce zabigyereke lehet, azért látja el munkával, pedig egy kutyaütő a csóka. 2021-ben és 2022-ben eddig íróként 6, rendezőként pedig 5 filmet jegyez Willis papával… Mindegyik hasonló színvonal, ócska videós szemetek. Ahogy látom, még a valaha szórakozatató mozikat szállító Chuck Russel direktornak is írt egy forgatókönyvet és Travolta is beszállt égetni magát (Paradise City). Nagyon jó pénzt nyalhatnak fel érte, ha ennyi mocsokban szerepelnek ezek a letűnt sztárok. Nic Cage egészen más tészta, neki minden ötödik gagyira jut egy jó, különleges, bátor, eredeti gyöngyszem, sokkal szimpatikusabb, mint amit Bruce művel.

 14. a 13. b) ötletemhez kiegészítésül annyit, hogy vicces sidekicknek még Justin Bieber kellene oda, és Bruce papának legyen egy közös szex jelenete végre Melissa McCarthyval, aki egy zöld alient játszik a tavalyi Macskák cgi szintjén renderelve. Szóval aki most szörnyülködik ilyen trailerek láttán, üzenem neki, ennél lehet lejjebb is. :D

 15. Közmikus bűnt nem ér szidni, legalább a cím alátámasztotta a film színvonalát. :D :D

  Szerintem valaki simán pénzmosodának használja vagy valami ilyesmi ezeket a filmeket. Egyszerűen brutális, hogy tolja kifelé BW őket évente már 6-7-et.

 16. A Mozi+ már reklámozza premierfilmként… azért ez még ilyen nem-mozis cuccnál is baromi gyors hazai premier :)

Leave a Reply

Your email address will not be published.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.