A Ghostbusters: Afterlife legújabb előzetese

Eddig nem látott jelenetek is vannak a film nemzetközi előzetesében. Természetesen az előzetes kritikák már éltetik a filmet, épül a hype, hogy a Ghostbusters rajongók erre vártak, jobb Spielberg idézés a fiatalokkal mint Spielberg stbstb bullshit-szag.

Viszont az előzetes jó.

12 hozzászólás a “A Ghostbusters: Afterlife legújabb előzetese” bejegyzéshez

  1. A gyerekfelhozatalnak én sem igazán örülök, hiszen a maga módján a humora mellett kőkemény horror is volt anno az eredeti film, viszont ebben a 2 percben sokkal több apró kis momentumot látni, ami szépen visszautal és emléket állít (és nem Stay Puft Marshmallow Manre gondoltam). És érezhetően komolyabb is a hangulata mint a MM-s feminista agymenésnek.

  2. Maradjunk abban, hogy tizenévesként a 80-as években tizenévesként ütött főleg a vége. Ma már persze más az ingerküszöb, én a Szerb filmen vagy a Gurotesuku-n sem találtam semmi kivetnivalót és botrányosat.

  3. Nekem ez nagyon infantilisnek tűnik, a végén az áruházas “kutyulis” menekülés úgy el van koptatva, hogy már nem sokkal jobb egy fingós poénnál.

  4. Én a rendező miatt vagyok egy kicsit bizakodó.
    Gunslinger: a “kutyás” jelenet miatt ne aggódjál, elkapja és széttépi a palit :-P

  5. Sulo: Bizony, hogy ütött anno! Úgy néztem meg moziban, hogy azt hittem, valami olyan vígjátékot vetítenek majd, mint a Golfőrültek. Akkoriban ugyebár a trailert sehol nem lehetett megnézni. Néhány fotó ki volt téve a moziba kedvcsinálónak, de azok semmit nem fedtek fel a filmből. Elsőként akkor hökkentem meg, mikor a hölgy átváltozik a könyvtárban, majd jött a hűtős jelenet, a fotelosnál pedig néhányan el is hagyták a nézőteret… és még sorolhatnám. Azért a fotelos egy olyan jelenet volt, amit akkoriban egy Rémálom az Elm utcában filmben tudott elképzelni az ember. Persze ma már megmosolyogtatnak a kezdetleges trükkök és vigyorral a képemen nézem végig, de régen, gyerekként berosáltam egy-két jelenetnél.

  6. legalább most 3 másodpercre belerakták a dalt… én baromira nem értem miért nem lehet a mai filmekbe ikonikus dalokat berakni? Miért kell ilyen Dark Mix? Hallani akarom a “Who You Gonna Call?”-t! Nem értem miért nem használják fel ezt a marketinget, mert egyszer az apuka meghallja és már viszi is a gyerekét moziba

  7. bobjay: így jartam a Vámpírok báljával. Vígjáték, aztan olyan sötét hangulata volt, hogy ma is peldaértékű.

  8. Zuul (és Vinz Clortho?) a kapu őre és a kulcsok őre visszatért. Tőle és a haverjától rendesen vert a frász gyerekkoromban.
    A mai napig erős a foteles jelenet, amikor Dana-t lefogják a karok és a konyhában ott várja a vörösen világító szemű dög de nekem örök para volt a lepattogzó szoborból kikandikálós jelenet is…

  9. Maximum hajmeresztő jelenetek voltak benne – ami egy kísértetes filmbe kell is-, na de hogy “kőkemény horror”! LOL!!! XDDD
    Aki ilyet képes írni, az tényleg nem látott se akkor, se később valóban kőkemény horrort, pedig a Hellraiser is akkoriban jöhetett ki :D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.